Blog

5 x Glutenvrije schooltraktaties

5 x Glutenvrije schooltraktaties Je zoon of dochter is jarig en daar hoort natuurlijk een traktatie voor de klas bij. Als je kind of een klasgenootje glutenvrij eet, kan het niet iedere traktatie eten. Daarom in dit artikel 5 glutenvrije schooltraktaties. Zo kan iedereen in de klas genieten!

Recept: glutenvrije appelcake

Recept: glutenvrije appelcake Zin in iets zoets? Glutenvrije appelcake is een heerlijk zoet en fris tussendoortje en ook zeer geschikt voor bij de koffie. Voor deze appelcake heb je maar weinig ingrediënten nodig, dus grote kans dat je de meeste dingen zelfs al in huis hebt. Het leukste aan appelcake is dat je de heerlijke geur al ruikt als deze in de oven staat! Al trek gekregen? Lees gauw verder.

Recept: glutenvrije oranje tompoucen

Recept: glutenvrije oranje tompoucen Kijk jij ook al zo uit naar Koningsdag? Dit jaar kun je zelfs tompoucen eten, want wij hebben een heerlijk glutenvrij recept voor jullie gevonden! Maak je oranje tompoucen zelf met dit simpele recept en geniet dit jaar nog een beetje extra van Koningsdag!

Waar je aan moet denken voor de ultieme glutenvrije picknick

Waar je aan moet denken voor de ultieme glutenvrije picknick Vooral in het voorjaar kun je super leuke picknick's houden. Het is nog niet te heet waardoor alles wegsmelt en toch is het een goede temperatuur om lekker buiten te zijn. Vooraf kun je al veel lekkere hapjes klaar maken om vervolgens mee naar het park of bos te nemen. In dit artikel lees je hoe je je goed voorbereidt voor een te gekke glutenvrije picknick!

Glutenvrij kinderfeestje: zo pak je dat aan

Glutenvrij kinderfeestje: zo pak je dat aan Stel: jij geeft een feestje voor kids. Zorg je dan gemakkelijk voor allemaal glutenvrij eten of alleen voor je het kind met coeliakie? Wij helpen je om de juiste keuzes te maken en een zo gemakkelijk mogelijk feestje te geven dat voor ieder kind geslaagd is! Lees meer!