• Lorem ipsum

Feestdagen Special: Nieuwe producten van Magic Chocolate

15 Oct 2021
door Quint

Magic is in the air

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend koud weer, regen en vooral veel gezelligheid! Om alles nog mooier te maken heeft Magic Chocolate weer een een hele hoop vegan chocolade gemaakt om de feestdagen met ons te vieren.

In deze blog geven we tips om samen de feestdagen te vieren en de stress van cadeaus verzinnen te verminderen!

Nieuwe chocolade van Magic Chocolate

Er zijn weer een aantal heerlijke glutenvrije chocolade producten te verkrijgen, hier zijn ze allemaal even op een rijtje:

 

Magic Chocolate Chocoladeletters:

 

Magic Chocolate Chocoladebokjes

Magic Chocolate sinterklaasjes

Magic Chocolate Grote Sint

Cadeaus en inspiratie

Het bedenken van cadeaus is vaak één van de moeilijkere dingen als het gaat om SinterKerst-en-nieuw, daarom geven wij jou nu een paar leuke cadeautips en/of inspiratie.

Tip 1: Chocolade droom

Ken jij iemand die veel van chocolade houdt, maar er niet vaak van kan genieten? Of ken je iemand die wat extra's verdient deze koude maanden? Dan hebben wij een heel mooie optie voor je: de chocolade droom! De chocolade droom is een verzameling aan allemaal verschillende soorten chocolade, van repen tot sneeuwmannen en van pralines tot chocolademunten.

Kies een mooie mand of een schattig doosje en maak een mooie collage aan chocoladekunst. Dit cadeau is zo ingewikkeld te maken als je zelf wilt. Voeg bijvoorbeeld wat leuke decoraties toe zoals (eetbare) bloemen, kruidnoten, poedersuiker en kaneelstokjes om er een echt kunstwerk van te maken.

 

Tip 2: Simpel maar mooi

"Less is more" is niet voor niets een bekende uitspraak. Je cadeau hoeft niet altijd super uitgebreid te zijn. Soms is het beter om een wat simpeler cadeau te geven; het gaat immers om de sfeer!

In dat geval heeft Magic chocolate een aantal soorten ambachtelijk gemaakte chocolade voor elke gelegenheid.

Voor Sinterklaas zijn er beeldjes en chocoladeblokjes en -letters allemaal in puur, melk of wit verkrijgbaar.

Als je toch iets anders zoekt, is er nog steeds genoeg om uit te kiezen: klik hier om nog meer opties van Magic Chocolate te bekijken.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter