Blog

Zit er gluten in shampoo?

Zit er gluten in shampoo? Een veel gebruikt product is shampoo. Of je het nu elk dag gebruikt of een paar keer in de week, iedereen heeft zijn favoriete merk shampoo in de douche staan. Maar zit er eigenlijk gluten in shampoo?

Zitten er gluten in vlees?

Zitten er gluten in vlees? Zitten er gluten in vlees? Een lekker stukje vlees is bijna niet weg te denken van tafel. Dagelijks eten we gemiddeld zo’n 98 gram vlees. Maar kun je eigenlijk zonder zorgen vlees eten als je coeliakie hebt?

Waar zitten géén gluten in?

Waar zitten géén gluten in? Het lijkt voor glutenvrije-eters soms alsof de hele wereld bestaat uit gluten. Gluten zijn dan ook in heel veel producten en ingrediënten verwerkt. Gelukkig is er hoop! De afgelopen tien jaar zijn er ontelbaar veel glutenvrije producten op de markt gekomen. Nieuwsgierig? Lees dan deze blogpost over glutenvrije producten.

Zitten er gluten in yoghurt?

Zitten er gluten in yoghurt? Yoghurt voor ontbijt, yoghurt als toetje, in een cake of als tussendoortje. Het kan natuurlijk allemaal. Maar kun je dit ook eten als je coeliakie hebt? Lees dit artikel om te weten te komen of yoghurt glutenvrij is.