Blog

Is drop glutenvrij?

Is drop glutenvrij? Drop is misschien wel het meest Hollandse snoepgoed dat er bestaat. Je hebt het in verschillende smaken (zoet, zout) en ingrediënten (suiker, honing). Het is altijd fijn om een voorraadje bij de hand te hebben, zowel thuis als onderweg. Ook als je glutenvrij eet. Maar is drop dan veilig? In dit artikel zoeken we het uit!

Glutenvrij op televisie

Glutenvrij op televisie Dinsdag 13 februari 2018 was er op Klokhuis een special over glutenvrij eten te zien. Dit was een herhaling van een aflevering die in 2016 was uitgezonden. Desalniettemin zegt de herhaling iets over hoe het onderwerp glutenvrij in de samenleving speelt en gezien de educatieve functie van Klokhuis ook dat het voor kinderen van belang is meer over het onderwerp te weten. We zijn meteen de televisie archieven even ingedoken om te kijken wat er nog meer over glutenvrij is uitgezonden in de afgelopen jaren.

Deze topsporters hebben een glutenintolerantie

Deze topsporters hebben een glutenintolerantie Dit keer hebben wij een lijstje gemaakt van sporters die glutenintolerantie hebben. Als sporter kun je ook erg veel last ervaren. Sporters ervaren vaak na de diagnose en met het beginnen van een glutenvrij dieet dat ze veel meer energie hebben en daardoor dus ook beter presteren.