Blog

Glutenvrij in Gent: hier moet je zijn

Glutenvrij in Gent: hier moet je zijn Wil je ook een keer een dagje weg buiten Nederland, maar weet je niet waar je dan glutenvrij kunt eten? Gent is een oogverblindende stad. Wanneer je in het oude centrum loopt valt je mond bijna open. Het is heerlijk hier een dagje of weekendje rond te dwalen. Gelukkig kun je ook glutenvrij eten in Gent! Bekijk deze lijst met restaurants maar eens.

Glutenvrij restaurant nodig in Leiden? Weet waar je moet zijn met deze uitgebreide lijst!

Glutenvrij restaurant nodig in Leiden? Weet waar je moet zijn met deze uitgebreide lijst! We hebben van een aantal steden al flink wat lijsten gemaakt van glutenvrije restaurants! Gelukkig wordt glutenvrij uit eten steeds meer toegankelijk in Nederland. Dit keer is ons Leiden aan de beurt, de gezellige studentenstad met heel veel knusse & culinaire hoogstandjes. De oude grachten pandjes en de nieuwe en de Oude Rijn die midden door de stad lopen. Met veel gezellige eettentjes en restaurants direct aan het water, kun je na een heerlijk diner ook nog even genieten van de mooie historische stad. De variatie in deze stad is enorm, van betaalbaar tot chique en van pizza tot culinaire gerechten, er is voor ieder wat wils.

Glutenvrij Amersfoort

Glutenvrij Amersfoort Glutenvrij Amersfoort: ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een lekker glutenvrij hapje in deze mooie stad? Mirjam Holleman van de blog ikbenglutenvrij.nl vertelt je graag over haar stad.

Glutenvrij Noordwijk: bij deze strandtenten kun je terecht!

Glutenvrij Noordwijk: bij deze strandtenten kun je terecht! Op het strand van Noordwijk is het heerlijk vertoeven in de (na)zomer. Ben je van plan een dagje strand te combineren met een lekkere lunch of diner? In Noordwijk aan zee vind je veel verschillende leuke en hippe strandtenten, waar je ook heel goed van de mooie zonsondergang kunt genieten! Lotte woont zelf in deze badplaats en is er een dagje op uitgegaan om voor jou de beste glutenvrije strandtenten in Noordwijk op een rijtje te zetten.