• Lorem ipsum

Top 5 glutenvrije restaurants in Benidorm

2 Jul 2021
door Lieke Dijkstra - van Leeuwen

 

Amazon.com: Benidorm Spain 3D Refrigerator Magnet Travel Sticker  Souvenirs,Home & Kitchen Decoration Spain Fridge Magnet from China: Home &  Kitchen

Benidorm heeft heel veel leuke restaurants. Niet alleen aan de boulevard, maar natuurlijk ook in het oude gedeelte en in het nieuwe gedeelte! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar 10 restaurants waar je glutenvrij kan eten. Het is wel handig om van te voren aan te geven dat je geen gluten kan eten zodat ze daar extra rekening mee kunnen houden. Disfrute de su comida!

Paneil's

Hier hebben ze heerlijke, glutenvrije gerechten. Je kan er naar vragen bij de ober of serveerster. Zij zijn hiermee bekend en zo doende kunnen zij met je meedenken wat je wel en niet kan eten.

Bij Paneil's kan je o.a. lekker eten en drinken maar ook een vrijgezellenfeest houden met gezellige muziek en ze hebben hier zelfs een apart menu hiervoor. Klik hier voor het feest menu. En hier voor de normale menukaart.

Waar is dit restaurant te vinden? Dit restaurant is te vinden in het oude centrum waar je lekker kan shoppen.
Adres: Calle la Palma nr. 12.
Geopend van maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 00:00.

Paneils Benidorm: Photo Gallery

The Vagabond 

Bij de Vagabond eet je hier Franse, Mediterraanse en Europese, glutenvrije gerechten. Je hebt hier de mogelijkheid om glutenvrij te eten maar laat dit wel altijd van te voren weten! Eet je naast glutenvrij ook vegetarisch? Dan is dit de ideale eetgelegenheid voor jou. De menukaart vind je op hun Facebook pagina. Via hun foto's kan je de menukaarten bekijken. (Klik op de titel 'The Vagabond' en kom meteen op hun Facebook pagina terecht).

Ook dit heerlijke en gezellige restaurant is te vinden in het oude centrum van Benidorm.
Adres: Calle la Palma nr. 17. 
Openingstijden: maandag t/m zondag van 19:00 tot 23:30. Op dinsdag zijn ze helaas gesloten.

Benidorm Food Guide: 10 Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in  Benidorm

Italian Twist Bar Bistro

Hou je van lekker, glutenvrij en Italiaans eten? Hier bij Italian Twist Bar Bistro hebben ze speciaal voor ons, de glutenvrije gasten, een glutenvrije menukaart!

Voorbeelden van een aantal lekkere gerechten: Carpaccio salade, bruschetta met champignons en gekarameliseerde rode ui, met geitenkaas. Ook serveren ze hier glutenvrije pasta's, vis en vlees gerechten en hele lekkere deserts. Wil je meer zien? Klik dan op deze link. 

Heb je iets te vieren en heb je trek in een feestelijke, ambachtelijk taart? Dan zit je hier ook goed. Vanaf 45,00 maken ze taarten die je zelf kan laten specialiseren. Ben je benieuwd naar een aantal voorbeelden van de taarten? Klik dan hier.

Adres: Calle San Vicente nr. 14. (Ook in het oude centrum te vinden). 
Openingstijden: Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m vrijdag van 18:00 tot 23:00 En zaterdag en zondag van 14:00 tot 23:00.

Mapstr - Restaurant Italian Twist Bar Bistro Benidorm - Benidorm,  Restaurante

Sherpa Restaurante Asiatico (Aziatisch restaurant)

Het Sherpa restaurant is een van de beste Aziatische restaurants met een zeer ervaren kok en vinden gastvrijheid erg belangrijk!

Het is hier een zeer toeristisch en vlakbij het strand.

Ze hebben verschillende soorten Aziatische gerechten (glutenvrij, vegetarisch, soepen, van de wok en heerlijke deserts). Ze organiseren ook feestjes voor elke gelegenheid, zoals verjaardag, jubileum, bruiloft, festival en vriendenbijeenkomsten.

Klik hier als de (glutenvrije) menukaart wilt bekijken (Vanaf dia 15).
Openingstijden: maandag t/m zondag 13:30 tot 16:00 en van 18:00 tot 23:30.
Adres: C/ de Sant Roc nr. 13.

Sherpa Restaurante Asiatico - Picture of Sherpa Restaurante Asiatico,  Benidorm - Tripadvisor 

Restaurante China Town

Hier bij China Town in Benidorm serveren ze een aantal gerechten glutenvrij! Als je hier toch langs komt om lekker glutenvrij te eten, spreek dan Shejja Ho aan, zij spreekt Nederlands en kan je makkelijk verder helpen! 

Helaas hebben ze geen eigen website maar ze zijn wel te vinden op Facebook. Doormiddels van het klikken van deze link kom je op de pagina terecht. Op de pagina vind je een aantal foto's van de menukaart.

Ze zijn te vinden op de Calle del Esperanto nr. 10. 
Openingstijden: maandag 12:30 - 16:30 en van 18:00 tot 00:00. Zaterdag en zondag zijn ze geopend van 12:30 tot 00:00 (zonder siësta tussendoor).

CHINA TOWN, Benidorm - Restaurant Reviews, Photos & Phone Number -  Tripadvisor

Kom jij ook wel eens in Benidorm, overwinter je hier of ga je binnenkort naar Benidorm? Geniet van deze glutenvrije restaurants! Weet jij waar je nog meer glutenvrij kan eten? Laat dan een reactie achter. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter