Blog

Glutenvrije snacks voor de frituur

Glutenvrije snacks voor de frituur Natuurlijk, gezond eten is heel belangrijk en iets wat we allemaal wel willen doen. Maar soms heb je van die dagen waarop alles tegenzit en je ’s avonds gewoon behoefte hebt aan een vette snack uit de frituur om jezelf weer op te vrolijken. Lees in dit artikel wat je mogelijkheden zijn als je glutenvrij wilt genieten!

Glutenvrij bakken: in welk bakblik bak je het best glutenvrij brood?

Glutenvrij bakken: in welk bakblik bak je het best glutenvrij brood? Laatst hielden wij een enquête onder onze klanten over glutenvrij brood. Hieruit bleek dat bijna tweederde van de respondenten hun brood zelf bakt: wow! Deze respondenten weten vast als geen ander wat er mis kan gaan bij het bakken van een glutenvrij brood en in welke bakblikken je wel en niet moet bakken. Voor de nieuwe bakkers onder ons geven wij in dit artikel uitleg over welk bakblik je het beste kunt gebruiken.

25 Glutenvrije lifehacks die je leven zullen veranderen

25 Glutenvrije lifehacks die je leven zullen veranderen Iedereen die glutenvrij eet of moet gaan eten weet het: de overstap is niet gemakkelijk. Enerzijds ben je blij, omdat je eindelijk begrijpt waar je klachten vandaan komen en weet wat je eraan kunt doen. Anderzijds is er teleurstelling en verwarring: je leven komt er anders uit te zien. Wat kun je nog wel eten en wat moet je mijden? Wat voor gevolgen heeft dit voor je huisgenoten? Voor je vakanties? Voor feestjes? Het is net alsof je het wiel opnieuw moet uitvinden om je weg te vinden in de wereld van voeding. Gelukkig helpt Glutenvrijemarkt.com je er graag een handje bij. Lees hier de hacks die je glutenvrije leven gaan veranderen.