• Lorem ipsum

Noten, Zaden & Superfood

Noten, Zaden & Superfood

We hebben een groot assortiment van glutenvrije noten, zaden & superfood waar je sterk van wordt! Deze noten, zaden & superfood zijn ontzettend gezond. Door een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten hebben ze allerlei positieve effecten. Er vallen natuurlijk ontzettend veel verschillende producten onder deze categorie. Denk bijvoorbeeld aan gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras en nog veel meer! Neem snel een kijkje en bestel direct bij Glutenvrijemarkt.com

 

Noten boordevol vitamines

Noten zijn zoals je misschien als door had dus super gezond. Glutenvrije amandelen zijn goed voor de hersenen en spijsvertering, hazelnoten dienen als goede vleesvervanger en bij last van stofwisselingsziekte neem je elke dag een stuk of acht walnoten. Wil je liever wat extra afvallen? Dan moet je gaan voor de heerlijke macademianoten. We hebben de lekkerste notenvan de volgende merken:

  • Horizon
  • Terassana

Zo kun je altijd ongestoord en lekker handje vol noten nemen. Perfect voor onderweg of voor de te stillen honger tussendoor.

 

De lekkerste zaden vol mineralen

Met zadenkun je ontzettend veel. Doe ze in de ochtend door je bakje met muesli of verwerk ze door een gezonde smoothie. We hebben vele soorten zadenzoals chia zaad, lijn zaad en hennep zaad van drie verschillende merken. Deze merken zijn:

  • Horizon.
  • Linwoods
  • Terrasana

Met al deze zaden kun je ervoor zorgen dat jouw voedsel een extra boost krijgt en met alle vitamines en mineralen je gezondheid op pijl blijft!

 

Het beste superfood voor jou

Superfood wordt met de dag populairder. Wij snappen wel waarom. Ze zijn namelijk ontzettend gezond voor je! De verschillende producten kunnen het beste rauw gegeten worden. Er is ruimschoots onderzoek gedaan en keer op keer wordt er aangetoond dat rauw biologisch voedsel rijker is aan vitaminen, enzymen, co-enzymen, proteïnen, mineralen, glyconutrienten en energie!

 

Waarom moet je de noten, zaden & superfood bij ons bestellen?

We vinden het ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van onze producten altijd hoog is. Daarbij hebben we een snelle service en betekent vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen jouw noten, zaden & superfood al in huis!