• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Slagroom (3)

Merken
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Sojavrij
Sesamvrij
Pindavrij
Gistvrij
Ecomil Kokosroom (Cuisine) Biologisch
1,49
Ecomil Amandelroom (cuisine) Biologisch
1,49
Provamel Rijst Cuisine Biologisch
1,45
Toon 1 - 3 van 3

Slagroom

Na veel geprobeerd te hebben heb je nu eindelijk een favoriet recept voor een heerlijke glutenvrije taart. Je hebt de ingrediënten gekocht, staan zwoegen in de keuken en je taart is klaar. Hij staat in de keuken af te koelen en de heerlijke geur van vers gebak vult de kamer. Je gaat straks een stukje proeven, maar het enige wat je stiekem nog mist is lactosevrije slagroom . Dat is lang geleden dat je slagroom gegeten hebt…. Herken jij jezelf hierin? Gelukkig voor jou ben je voor glutenvrije slagroom bij ons aan het juiste adres! Maak je gebak of je toetje af met onze glutenvrije en lactosevrije slagroom!

 

Welke soorten slagroom hebben wij?

Je kunt bij ons terecht voor glutenvrije lactosevrije slagroomop basis van zowel sojamelk als op basis van rijstmelk. Deze slagroom kun je zelf opkloppen naar de gewenste dikte. Ook hebben wij kookroom op basis van kokos. Heerlijk in curries of soepen. Zie hieronder de verschillende soorten die wij verkopen:

  • Sojaslagroom
  • Rijstslagroom
  • Kokosroom

 

Waarom bestellen bij Glutenvrijemarkt.com?

In onze webwinkel kun je terecht voor de nieuwste en voordeligste glutenvrije producten. Ook voor lactosevrije en glutenvrije producten ben je aan het juiste adres, omdat wij een erg breed assortiment hebben. Ontdek het zelf! Bekijk onze website en blijf op de hoogte van al onze scherpe aanbiedingen of leuke, nieuwe artikelen!

Lees meer