• Lorem ipsum

Afwasmiddelen

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Basilicum & Vetiver
Marcel's Green Soap
Afwasmiddel Basilicum & Vetiver
Marcel's Green Soap afwasmiddel basilicum & vetiver voor een frisse en stralende vaat.
€2,99
Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel & Rozemarijn
Marcel's Green Soap
Afwasmiddel Lavendel & Rozemarijn
Marcel's Green Soap afwasmiddel met lavendel & rozemarijn zorgt voor een frisse en schone vaat.
€2,99
Marcel's Green Soap Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn
Marcel's Green Soap
Afwasmiddel Sinaasappel & Jasmijn
Marcel's Green Soap afwasmiddel voor een fris ruikende vaat met sinaasappel en jasmijn.
€2,99
Afwasmiddelen

Er zijn vrienden op bezoek gekomen en jullie hebben heerlijk gegeten. Na een leuke avond ga je naar de keuken en dan zie je tot je verschrikking dat de keuken een grote ravage is. Daar staat dan een hele berg afwas die je nog eventjes moet gaan doen. Daar heb je natuurlijk eigenlijk helemaal geen zin in maar iedereen weet dat dat toch ooit moet gebeuren.

Sommige mensen hebben het geluk dat ze een vaatwasser hebben. Dat scheelt weer tijd, gelukkig hoef je dan alleen even tijd te besteden en het inruimen en het aanzetten van de vaatwasser en het na een tijdje weer uit te ruimen. Als je nou geen vaatwasser hebt moet je helaas alles met de hand gaan afwassen en ook gaan drogen. Dat is helemaal vervelend maar dat is helaas niet anders. Voor dit heb je natuurlijk vaatwastabletten of afwasmiddel nodig. En het perfecte is dat verkopen we allebei!

Merken

Bij Glutenvrijemarkt.com verkopen we twee verschillende merken die allebei zowel vaatwastabletten als afwasmiddel verkopen. De twee merken zijn: 

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Naast afwasmiddelen verkopen we nog meer huishoudmiddelen op de site! Je kunt dus bijvoorbeeld gelijk je wasmiddel erbij bestellen. Het bestellen is eenvoudig en als je voor 16:00 uur bestelt wordt je bestelling de volgende dag al bij je thuis bezorgd. De levering is dus lekker snel. Ook kan je natuurlijk allemaal glutenvrije producten er gelijk bij bestellen. De keuze op onze site is dus reuze. Ontdek ze allemaal op de site!