• Lorem ipsum

Céliane Madeleines Amandel Biologisch
Céliane
Madeleines Amandel Biologisch
Heerlijke glutenvrije en biologische amandelmadeleines van Céline. Deze typisch Franse cakejes zijn gemaakt van amandelmeel en rijstmeel. Ze zijn per stuk verpakt en dus makkelijk mee te nemen.
€5,19
Céliane Kokoskoekjes Biologisch
Céliane
Kokoskoekjes Biologisch
Geniet van de lekkere krokante kokoskoekjes van Céliane. Heerlijk voor bij de koffie of thee, maar ook makkelijk om mee te nemen. Makkelijk verpakt per 3 koekjes.
€4,49
Céliane Mini Muffins Framboos Biologisch
Céliane
Mini Muffins Framboos Biologisch
Heerlijke Mini Muffins met frambozenvulling. Ze zijn glutenvrij, lactosevrij en vol van smaak. Handig verpakt per stuk, dus makkelijk voor onderweg.
€5,19
Céliane Mini Brownies Biologisch
Céliane
Mini Brownies Biologisch
Lekkere, glutenvrije Mini Brownies met hazelnoot. Ze zijn handig per stuk verpakt en dus makkelijk mee te nemen en/ of uit te delen.
€5,19
Céliane Koekrepen Rood Fruit Biologisch
Céliane
Koekrepen Rood Fruit Biologisch
Glutenvrije en biologische koekrepen met een vulling van rood fruit. De fruitpuree is gemaakt van frambozen, aardbeien en bosbessen. Verpakt per 2 stuks, zodat je ze makkelijk mee kan nemen.
€4,99
Céliane Haverkoekjes Chocolade-Hazelnoot Biologisch
Céliane
Haverkoekjes Chocolade-Hazelnoot Biologisch
Deze biologische haverkoekjes van Céliane bevatten heerlijke chocolade- en hazelnootstukjes. Verpakt per twee koekjes, zodat je ze makkelijk mee kan nemen voor tijdens de (school)pauze.
€3,79
Céliane Chocoladebiscuits Biologisch
Céliane
Chocoladebiscuits Biologisch
Deze biologische biscuits met stukjes chocolade zijn heel lekker, glutenvrij. De koekjes zijn gemaakt van rijstmeel en bevatten kleine stukjes pure chocolade. Verpakt per 3 koekjes, zodat je ze makkelijk mee kan nemen.
€3,79
Céliane Chocolade Ontbijtkoekjes Biologisch
Céliane
Chocolade Ontbijtkoekjes Biologisch
Geniet van de lekkere glutenvrije Chocolade ontbijtkoekjes van Céliane onderweg, naar school of tussendoor. Verpakt per 3 stuks.
€3,79