• Lorem ipsum

DrobTinka

THT 15-01-2023
DrobTinka Tijgernoot Meel Biologisch
DrobTinka
Tijgernoot Meel Biologisch
Tijgernoot meel kan veelzijdig gebruik worden. Bijvoorbeeld voor bakkerij, gebak en je kunt het gebruiken om je heerlijke ontbijt, smoothies, snoep, koekjes of zelfs pizza deeg te bereiden.
€8,95€4,99
THT 15-01-2023
DrobTinka My Raw Granola Banaan Vanille Biologisch
DrobTinka
My Raw Granola Banaan Vanille Biologisch
De glutenvrije Granola Banaan Vanille Biologisch is een smaakvol ontbijt, tussendoortje of maaltijd. My Raw heeft ervoor gekozen om de Granola Banaan Vanille Biologisch te drogen en niet te bakken, om zo de enzymen, vezels en vitaminen te behouden.
€7,95€4,55
THT 15-01-2023
DrobTinka My Raw Granola Appel Kaneel Biologisch
DrobTinka
My Raw Granola Appel Kaneel Biologisch
De glutenvrije Granola Appel Kaneel Biologisch is een smaakvol ontbijt, tussendoortje of maaltijd. My Raw heeft ervoor gekozen om de Granola Appel Kaneel Biologisch te drogen en niet te bakken, om zo de enzymen, vezels en vitaminen te behouden.
€7,95€6,99
THT 15-01-2023
DrobTinka My Raw Granola Aardbei Kokosnoot Biologisch
DrobTinka
My Raw Granola Aardbei Kokosnoot Biologisch
De glutenvrije Granola Aardbei Kokosnoot Biologisch is een smaakvol ontbijt, tussendoortje of maaltijd. My Raw heeft ervoor gekozen om de Granola Aardbei Kokosnoot Biologisch te drogen en niet te bakken, om zo de enzymen, vezels en vitaminen te behouden.
€7,95€4,55
THT 15-01-2023
DrobTinka Havergranola Choco Aardbei Biologisch
DrobTinka
Havergranola Choco Aardbei Biologisch
Deze havergranola choco aardbei van drobTinka is raw én zonder toevoeging van suiker. Ideaal voor je perfecte en lekkere ontbijt, maar ook voor in je yoghurt of smoothie.
€7,95€4,55
THT 15-01-2023
DrobTinka Tijgernoot Vlokken Biologisch 300 gram
DrobTinka
Tijgernoot Vlokken Biologisch 300 gram
Tijgernoten zijn geen noten maar knollen en ze zijn notenvrij. Verrijkt met voedingsvezels en een heerlijke smaak. Het is een goede vervanging voor haver. Je kunt het eten met je favoriete plantaardige melk of yoghurt.
€7,95€4,55
DrobTinka My Raw Granola Cacao Banaan Biologisch
DrobTinka
My Raw Granola Cacao Banaan Biologisch
De glutenvrije Granola Cacao Banaan Biologisch is een smaakvol ontbijt, tussendoortje of maaltijd. My Raw heeft ervoor gekozen om de Granola Cacao Banaan Biologisch te drogen en niet te bakken, om zo de enzymen, vezels en vitaminen te behouden.
€7,95
THT 15-01-2023
DrobTinka Havergranola Framboos Kaneel Biologisch
DrobTinka
Havergranola Framboos Kaneel Biologisch
Deze biologische, glutenvrije havergranola van drobTinka is raw én zonder toevoeging van suiker. Heerlijk voor een perfecte ontbijt, maar ook in je yoghurt of in je smoothie.
€7,95€4,55
DrobTinka My Raw Granola Sinaasappel Kardemom Biologisch
DrobTinka
My Raw Granola Sinaasappel Kardemom Biologisch
De glutenvrije Granola Sinaasappel Kardemom Biologisch is een smaakvol ontbijt, tussendoortje of maaltijd. My Raw heeft ervoor gekozen om de Granola Sinaasappel Kardemom Biologisch te drogen en niet te bakken, om zo de enzymen, vezels en vitaminen te beho
€7,95