• Lorem ipsum

Fertilia

Fertilia Pastasaus Bolognese Biologisch
Fertilia
Pastasaus Bolognese Biologisch
Ontdek nu de biologische, glutenvrije en vegetarische bolognese pastasaus van Fertilia. De tomatensaus met stukjes soja is binnen enkele minuten klaar om over uw pasta naar keuze te draperen.
€2,79
Fertilia Pastasaus Piccante Biologisch
Fertilia
Pastasaus Piccante Biologisch
De Pastasaus Piccante van Fertillia is ideaal om even snel een avondmaaltijd in elkaar te zetten, verwarm de pittig gekruide, biologische en glutenvrije tomatensaus in een pan en doe hem daarna lekker over de pasta met eventueel wat Parmezaanse kaas.
€2,79
Fertilia Pastasaus Traditioneel Biologisch
Fertilia
Pastasaus Traditioneel Biologisch
De biologische, vegetarische en glutenvrije traditionele pastasaus van Fertilia past bij elk soort pasta en is excellent om snel een avondmaaltijd in elkaar te zetten. Proef nu thuis ook de traditionele Italiaanse keuken.
€2,79
Fertilia Pastasaus Basilicum Biologisch
Fertilia
Pastasaus Basilicum Biologisch
De biologische, vegetarische en glutenvrije pastasaus met basilicum van Fertilia is ideaal om mee te koken, u hoeft alleen de tomatensaus met basilicum te verwarmen zonder het te laten koken en over de pasta te gieten voor een heerlijk avondmaal.
€2,79
Fertilia Pastasaus Oregano Biologisch
Fertilia
Pastasaus Oregano Biologisch
Proef nu de biologische en glutenvrije pastasaus met oregano van Fertilia. De smaakvolle tomatensaus met oregano is lekker bij elk soort pasta.
€3,09