• Lorem ipsum

Linwoods

Linwoods 5 Zaden Gemalen Biologisch 200g
Linwoods
5 Zaden Gemalen Biologisch 200g
Een pakje vol gemalen zaden. De mix bevat: lijnzaad, zonnebloemzaad, pompoenpit, chiazaad en gojibessen. Voeg deze gezonde mix toe aan je ontbijt, lunch, smoothie of dessert.
€4,49
Linwoods Gekiemd Lijnzaad Biologisch
Linwoods
Gekiemd Lijnzaad Biologisch
Glutenvrij gekiemd lijnzaad van Linwoods. Kiemen is een eeuwenoud proces dat wordt gebruikt om zaden 'tot leven te wekken' om de vitale voedingsstoffen uit planten vrij te maken. Strooi de zaadjes over je maaltijd, snack of smoothie.
€6,99
Linwoods Chiazaad Gemalen Biologisch
Linwoods
Chiazaad Gemalen Biologisch
Linwoods - Chiazaad Gemalen Biologisch. Dit product is van biologische oorsprong. Chia zaad is een bron van omega 3, vezels, calcium, magnesium en fosfor.
€4,49
Linwoods Lijnzaad, Amandelen, Braziliaanse noten en Walnoten
Linwoods
Lijnzaad, Amandelen, Braziliaanse noten en Walnoten
Een zalige mengeling van lijnzaad en noten zorgen dat dit een uniek product wordt vol van voedingskwaliteit. Of u het nu toevoegt aan pap of ontbijtgranen, het in de yoghurt roert of het over een salade strooit, alleen maar een lepel of twee aan uw maalti
€4,49
Linwoods Hennep Gepeld
Linwoods
Hennep Gepeld
Linwoods - Hennep Gepeld. Biologisch gepelde hennep zit vol eiwit en ijzer. Hennep is een zachte zaad met een rijke, nootachtige smaak. Het is daarom ideaal om toe te voegen aan een salade, ontbijtgranen, yoghurt of een smoothie.
€7,70