• Lorem ipsum

Rosies

THT 8-7-2022
Rosies Flakes & Fruit Red Berries Biologisch
Rosies
Flakes & Fruit Red Berries Biologisch
Een heerlijke combinatie van krokante flakes en rode bessen. Biologische en glutenvrij. Zeer geschikt als ontbijt met bijvoorbeeld yoghurt of melk, maar het is ook prima met andere producten te combineren.
€3,09€1,99
Rosies Havermout met Appel Biologisch
Rosies
Havermout met Appel Biologisch
De glutenvrije en biologische havermout met appel van Rosies is een goed vullende havermout en zorgt voor een energieke start van de dag. Combineer dit product met een bakje melk, yoghurt of zuivel vervanger voor een smaakvol ontbijtje.
€3,49
THT 5-8-2022
Rosies Cornflakes Biologisch
Rosies
Cornflakes Biologisch
De glutenvrije biologische cornflakes van Rosies zijn ideaal als goede start voor de dag. De 100% mais cornflakes zijn heerlijk als ontbijt met wat yoghurt en vers fruit, maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere producten.
€2,65€1,49
Rosies Little Rosies Frosted Cornflakes Biologisch
Rosies
Little Rosies Frosted Cornflakes Biologisch
De little Rosies frosted cornflakes biologisch zijn gemaakt van mais. Hierdoor is er een hoog vitamine B gehalte en mineralen die onder andere goed zijn voor sterke botten en spieren. De frosted cornflakes zijn heerlijk om te combineren met yoghurt of and
€2,69
THT 8-7-2022
Rosies Flakes & Fruit Cranberry Kokos Biologisch
Rosies
Flakes & Fruit Cranberry Kokos Biologisch
Rosies - Flakes & Fruit Cranberry Kokos Biologisch. Een heerlijke crunchy voor je ontbijt of tussen door. Bevat krokante flakes, stukjes kokos en stukjes fruit.
€3,19€1,49
Rosies Mais-boekweitvlokken biologisch
Rosies
Mais-boekweitvlokken biologisch
De heerlijke mais-boekweitvlokken Biologisch van Rosies zijn ideaal voor een goed ontbijt. De mais-boekweitvlokken zijn heerlijk met wat yoghurt en vers fruit, maar ook met andere ontbijtproducten.
€2,65
Rosies Havermout Biologisch
Rosies
Havermout Biologisch
De biologische glutenvrije havermout van Rosies is een supergezonde vervanger voor broodproducten. Daarnaast is het product heerlijk te combineren met melk of yoghurt, als een ideaal ontbijt.
€3,09
Rosies Havermuesli Biologisch
Rosies
Havermuesli Biologisch
De biologische havermuesli van Rosies is een rijke combinatie van glutenvrije haver, gedroogde vruchten en noten. Deze muesli vormt een goede basis voor een voedzaam ontbijt!
€3,95
Rosies Granola appel & kaneel biologisch
Rosies
Granola appel & kaneel biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met appel en kaneel. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vezelrijk!
€4,59
Rosies Choco Poppies Biologisch
Rosies
Choco Poppies Biologisch
Rosies Choco Poppies Biologisch. Glutenvrije, krokante ontbijtgraan bestaande uit bolletjes met chocoladesmaak. Lekker met melk of yoghurt. Komt in een superleuke doos waar je blij van wordt!
€3,75
Rosies Granola Rode bes & Chocolade Biologisch
Rosies
Granola Rode bes & Chocolade Biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met rode bes en chocolade. Daarnaast is de granola ook nog eens vezelrijk en vegan!
€4,49
Rosies Granola Pistache & Dadel Biologisch
Rosies
Granola Pistache & Dadel Biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met pistache en dadels. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vegan!
€4,59