• Lorem ipsum

Tartex

Tartex Cremisso Spread Tomaten & Basilicum Biologisch
Tartex
Cremisso Spread Tomaten & Basilicum Biologisch
Tartex - Cremisso Spread Tomaten & Basilicum Biologisch. Een heerlijke, smeuïge, vegetarische spread bereid met verse tomaat, basilicum en zonnebloempitten. Lekker op brood of om mee te dippen, dus ook voor bij de borrel!
€3,59
Tartex Cremisso Spread Avocado Biologisch
Tartex
Cremisso Spread Avocado Biologisch
Tartex - Cremisso Spread Avocado Biologisch. Een heerlijke, smeuïge, vegetarische spread bereid met verse avocado. Lekker op brood of om mee te dippen, dus ook voor bij de borrel!
€3,59
Tartex Vegetarische Paté Naturel Biologisch
Tartex
Vegetarische Paté Naturel Biologisch
De vegetarische paté naturel van Tartex is niet alleen glutenvrij, maar ook biologisch en veganistisch. Deze hartige paté is lekker op brood of op een toastje.
€3,59
Tartex Cremisso courgette-curry Biologisch
Tartex
Cremisso courgette-curry Biologisch
Gebruik de heerlijk veganistische en glutenvrije courgette-curry spread van Tartex op brood of als dipje voor bij de tortilla chips tijdens het koken.
€3,59
Tartex Vegetarische Paté Provencaalse Kruiden Biologisch
Tartex
Vegetarische Paté Provencaalse Kruiden Biologisch
De vegetarische paté met Provençaalse kruiden van Tartex is niet alleen glutenvrij, maar ook biologisch en veganistisch. Deze hartige paté is lekker op brood of op een toastje.
€3,59
Tartex Vegetarische Paté Zongerijpte Groenten Biologisch
Tartex
Vegetarische Paté Zongerijpte Groenten Biologisch
De vegetarische paté met zongerijpte groenten van Tartex is niet alleen glutenvrij, maar ook biologisch en veganistisch. Deze hartige paté is lekker op brood of op een toastje.
€3,59
Tartex Vegetarische Paté Groene Peper Biologisch
Tartex
Vegetarische Paté Groene Peper Biologisch
De vegetarische paté met groene peper van Tartex is niet alleen glutenvrij, maar ook biologisch en veganistisch. Deze hartige paté is lekker op brood of op een toastje.
€3,59