• Lorem ipsum

Treat Oerbroodmix
Treat
Oerbroodmix
Start je dag met heerlijk en vezelrijk Oerbrood van Treat. De meelmix bestaat uit meel van de knollen tapioca en konjac, lijnzaad en kokos. De vezelrijke mix bevorderd de darmflora en darmwerking.
€6,95
Treat Healthy Crackers Olijf
Treat
Healthy Crackers Olijf
Deze handgemaakte crackers zijn glutenvrij en keto. De prebiotische vezels zijn goed voor je darmen.
€4,95
Treat Vitaal Broodmix
Treat
Vitaal Broodmix
Maak heerlijk vezelrijk brood met deze Vitaal Broodmix van Treat. De mix bestaat uit meel van tapioca, lijnzaad, baobab en kokos. De prebiotische vezels zijn goed voor je darmen.
€6,95
Treat Pannenkoekenmix
Treat
Pannenkoekenmix
Deze pannenkoekenmix is glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. De prebiotische vezels komen uit knollen (tapioca en konjac), de vrucht van de Baobab, kokos en lijnzaad. Goed voor je darmen.
€5,95
Treat Healthy Crackers Walnoot Rozemarijn
Treat
Healthy Crackers Walnoot Rozemarijn
Glutenvrije Crackers Walnoot Rozemarijn van Treat met prebiotische vezels en goede vetzuren. De vezels in de crackers bevorderen de darmflora.
€4,95
Treat Baobabpoeder RAW
Treat
Baobabpoeder RAW
Dit puur baobabpoeder zit bomvol goede vezels, magnesium, vitamine C, calcium en kalium. Het kan worden toegevoegd aan drankjes/shakes, yoghurt, brood, pannenkoeken of cake. Dit product bevorderd de natuurlijke stoelgang en een goede darmflora.
€11,85
Treat Fusilli
Treat
Fusilli
Deze glutenvrije Fusilli van Treat is rijk aan prebiotische vezels voor een goede darmflora. De pasta bestaat alleen uit vezels en ei. De pasta is snel klaar.
€6,95
Treat Healthy Crackers Peper
Treat
Healthy Crackers Peper
Healthy en glutenvrije crackers met pepersmaak. Bomvol goede prebiotische vezels en vetzuren. Goed voor je darmen en keto. Deze crackers zijn extra lekker bij guacamole of tomatensalsa.
€4,95
Treat Healthy Crackers Look Bieslook
Treat
Healthy Crackers Look Bieslook
Glutenvrije crackers met look en bieslook smaak. Rijk aan goede prebiotische vezels en goede vetzuren. Lekker om te dippen, beleggen of bij de soep te eten.
€4,95
Treat Brownie Mix
Treat
Brownie Mix
Maak met deze bakmix van Treat heerlijke glutenvrije en lactosevrije brownies. De mix is gezoet met kokosbloesemsuiker en zit bomvol goede vezels uit tapioca, kokos en cacaopoeder. Bomvol vezels die goed zijn voor je darmen.
€5,39
Treat Paneermeel
Treat
Paneermeel
Dit unieke glutenvrije paneermeel is gemaakt uit knollen (tapioca en konjac), lijnzaad en kokos. Zeer geschikt voor het paneren van vlees, vis of zelfgemaakte kroketjes. Door de prebiotische vezels is dit product goed voor je darmen.
€5,19
Treat Penne Tricolore
Treat
Penne Tricolore
Heerlijke glutenvrije pasta vol met prebiotische vezels voor een goede darmflora. De mix is gemaakt van ei, vezels van lijnzaad, sesam, tapioca en konjac. De kleuren zijn van spinazie en rode biet.
€7,45