• Lorem ipsum

Yogi Tea

Yogi Tea Detox Citroen Thee Biologisch
Yogi Tea
Detox Citroen Thee Biologisch
Detox Lemon is een heerlijke, verfrissende Ayurvedische thee van Yogi Tea met een reinigende werking. In deze thee wordt paardenbloem gecombineerd met zoethout en citroen voor een unieke thee.
€3,89
Yogi Tea Classic Thee Biologisch
Yogi Tea
Classic Thee Biologisch
Classic is een Ayurvedische specerijenthee van Yogi Tea. Deze thee bevat de geconcentreerde kracht en traditie van exotische specerijen: Zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper.
€3,89
Yogi Tea Women's Balance Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Balance Thee Biologisch
Women's Balance van Yogi Tea is een heerlijke, lichte kruidenthee op basis van o.a. tijm, zoethout, lavendel en frambozenblaadjes. Een hele fijne thee om mee in balans te komen!
€3,89
Yogi Tea Rooibos Thee Biologisch
Yogi Tea
Rooibos Thee Biologisch
De biologische Rooibos thee is een Ayurvedische thee van Yogi Tea met een aardse smaak. De smaak van rooibos wordt aangevuld met kaneel, kardemom, gember en een vleugje zwarte peper.
€3,89
Yogi Tea Zoethout Mint Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Mint Thee Biologisch
Licorice mint is een heerlijke Ayurvedische thee van Yogi Tea met een heerlijke smaak. De koele pepermunt en de hartverwarmende kaneel en gember vormen een verrassende combinatie.
€3,89
Yogi Tea Kurkuma Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Kurkuma Chai Thee Biologisch
Een unieke combinatie van kurkuma en de typische Yogi Tea Chai kruiden: Kurkuma groeit voornamelijk in Zuid-Azië en ook het Middellandse Zeegebied.
€3,89
Yogi Tea Gember-Sinaasappel-Vanille Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Gember-Sinaasappel-Vanille Kruidenthee Biologisch
Ginger Orange is een opbeurende kruidenthee van Yogi Tea. De thee heeft een heerlijke, zoete smaak die je doet denken aan de mooie, zomerse dagen!
€3,89
Yogi Tea Positive Energy Cranberry-Hibiscus Thee Biologisch
Yogi Tea
Positive Energy Cranberry-Hibiscus Thee Biologisch
Positive energy van Yogi Tea is een verkwikkende Ayurvedische thee. De aromatische thee geeft je energie en is heerlijk van smaak door de combinatie van o.a. hibiscus, rozenbottel, citroengras en cranberry.
€3,89
Yogi Tea Witte Thee Aloë Vera Biologisch
Yogi Tea
Witte Thee Aloë Vera Biologisch
De witte thee van Yogi Tea wordt zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd met een vleugje aloë vera, kurkuma en aromatische madeliefjes.
€3,89
Yogi Tea Zoethout Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Thee Biologisch
Licorice is een lekkere Ayurvedische specerijen thee van Yogi Tea. De zoethout wortel (licorice) wordt al eeuwenlang gekoesterd vanwege de natuurlijke zoetheid en de opwekkende eigenschappen.
€3,89
Yogi Tea Groene Thee Energy Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Energy Biologisch
Green Energy is een heerlijke groene thee van Yogi Tea. Geniet van deze heerlijke thee, met de traditionele gebruikte guarana.
€3,89
Yogi Tea Finest Selection Kruidenthee
Yogi Tea
Finest Selection Kruidenthee
Heerlijke, milde kruiden, zoals havergras en geurige lavendel, geven de thee een heel bijzondere en lekkere smaak. Zo smaakt een thee waar je graag nog een lekker extra kopje van drinkt.
€3,99
Yogi Tea Kurkuma-Sinaasappel Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Kurkuma-Sinaasappel Kruidenthee Biologisch
Kurkuma is de ster in deze thee. Kurkuma-Sinaasappel van Yogi Tea biedt het beste van twee werelden: de sterke smaak van goudgele kurkuma gecombineerd met de milde en fruitige smaak van sinaasappel
€3,89
Yogi Tea For The Senses Pure Freshness Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
For The Senses Pure Freshness Kruidenthee Biologisch
Pure Freshness van Yogi Tea prikkelt de zintuigen met etherische oliën van pepermunt en kruizemunt. Ze worden gecombineerd met pittige gember en citroengras voor een frisse smaakbeleving waar je geen genoeg van krijgt, slok na slok.
€4,49
Yogi Tea Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Fruitig citroengras en sprankelende limoen maken deze heerlijke Ayurvedische kruidenthee compleet. De zachte en groene tenchapunten worden gecombineerd met frisse matcha.
€3,89
Yogi Tea Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
De groene thee van Yogi Tea is zowel verfrissend als zacht doordat de scherpte van de gember wordt verzacht door de fruitigheid van citroenmirte en citroengras.
€3,89
Yogi Tea Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Bedtime rooibos-vanilla is een rustgevende thee van Yogi Tea. De rustgevende rooibos en kalmerende kamille helpen om te ontspannen. Het zorgt voor een mooie balans door de verwarmende kruiden gember en kruidnagel.
€3,89
Yogi Tea Ginkgo Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Ginkgo Kruidenthee Biologisch
Ginkgo van Yogi Tea bevat een geweldige samenstelling van kruiden die al eeuwen bekend staan als goed voor het geheugen en voor de geestelijke veerkracht.
€3,89
Yogi Tea Breathe Deep Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Breathe Deep Kruidenthee Biologisch
Breathe deep is een lekkere Ayurvedische specerijenthee van Yogi Tea die er voor zorgt dat er meer ruimte ontstaat om te ademen.
€3,89
Yogi Tea Black Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Black Chai Thee Biologisch
De Black Chai van Yogi Tea is een heerlijke, krachtige thee op basis van zwarte thee, kaneel, gember en anijs. Een sterke thee die lekker is met een beetje honing een scheutje (plantaardige) melk.
€3,89
Yogi Tea Chai Groene Thee Biologisch
Yogi Tea
Chai Groene Thee Biologisch
De thee bevat groene munt, kardemom en zoete kaneel, wat voor een fijne milde smaak zorgt. Geniet van de thee volgens de Indiase traditie: gezoet en met een scheutje (plantaardige) melk.
€3,89
Yogi Tea Women's Energy Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Energy Thee Biologisch
Women's Energy van Yogi Tea is een lekkere, fruitige kruidenthee op basis van hibiscus, frambozenblad en kaneel. Dé thee waar je energie van krijgt!
€3,89
Yogi Tea Himalaya Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Himalaya Kruidenthee Biologisch
Himalaya is een heerlijke specerijenthee van Yogi Tea. Himalaya is een zeer oude theemelange met venkel en pittige gember.
€3,89
Yogi Tea Echinacea Thee Biologisch
Yogi Tea
Echinacea Thee Biologisch
De Echinacea thee van Yogi Tea is een intense, pittige en zoete kruidenthee melange en helpt het fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen.
€3,89