• Lorem ipsum

Yogi Tea

Yogi Tea Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Peaceful Moment thee prikkelt de zinnen met etherische lavendelolie, liefdevol gecombineerd met frisse citroenmelisse en milde rooibos voor een fijne smaakbeleving en een moment van rust.
€4,49
Yogi Tea Women's Balance Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Balance Thee Biologisch
Women's Balance van Yogi Tea is een heerlijke, lichte kruidenthee op basis van o.a. tijm, zoethout, lavendel en frambozenblaadjes. Een hele fijne thee om mee in balans te komen!
€3,79
Yogi Tea Bedtime Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Thee Biologisch
Bedtime is een heerlijke, kalmerende Ayurvedische thee van Yogi Tea. Sluit je dag af op een ontspannen manier met deze thee.
€3,79
Yogi Tea Balance Green Tea Biologisch
Yogi Tea
Balance Green Tea Biologisch
Green Balance is een lekkere Ayurvedische, groene thee van Yogi Tea. In deze thee wordt de groene thee gecombineerd met o.a. citroengras, vlierbloesem en frisse pepermunt voor een smakelijke en heerlijke melange.
€3,79
Yogi Tea Finest Selection Kruidenthee
Yogi Tea
Finest Selection Kruidenthee
Heerlijke, milde kruiden, zoals havergras en geurige lavendel, geven de thee een heel bijzondere en lekkere smaak. Zo smaakt een thee waar je graag nog een lekker extra kopje van drinkt.
€3,99
Yogi Tea Natural Balance Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Natural Balance Kruidenthee Biologisch
Natural Balance van Yogi Tea is een lichte thee, die zo fris en inspirerend is als een zeebriesje. Laat je lekker verrassen..
€3,79
Yogi Tea Zoethout Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Thee Biologisch
Licorice is een lekkere Ayurvedische specerijen thee van Yogi Tea. De zoethout wortel (licorice) wordt al eeuwenlang gekoesterd vanwege de natuurlijke zoetheid en de opwekkende eigenschappen.
€3,69
Yogi Tea Gemberthee Biologisch
Yogi Tea
Gemberthee Biologisch
Gember is een stimulerende Ayurvedische thee van Yogi Tea. De pittige smaak van gember werkt verkwikkend. Een heerlijke combinatie met citroengras, zoethout en pepermunt.
€3,79
Yogi Tea Groene Thee Energy Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Energy Biologisch
Green Energy is een heerlijke groene thee van Yogi Tea. Geniet van deze heerlijke thee, met de traditionele gebruikte guarana.
€3,79
Yogi Tea Bright Mood Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Bright Mood Kruidenthee Biologisch
Deze zoete thee van Yogi Tea, waarin basilicum en hop worden gecombineerd met venkel, kaneel en fenegriek geeft je een plezierige smaaksensatie.
€3,79
Yogi Tea Women's Energy Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Energy Thee Biologisch
Women's Energy van Yogi Tea is een lekkere, fruitige kruidenthee op basis van hibiscus, frambozenblad en kaneel. Dé thee waar je energie van krijgt!
€3,79
Yogi Tea Rooibos Thee Biologisch
Yogi Tea
Rooibos Thee Biologisch
De biologische Rooibos thee is een Ayurvedische thee van Yogi Tea met een aardse smaak. De smaak van rooibos wordt aangevuld met kaneel, kardemom, gember en een vleugje zwarte peper.
€3,69
Yogi Tea Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Fruitig citroengras en sprankelende limoen maken deze heerlijke Ayurvedische kruidenthee compleet. De zachte en groene tenchapunten worden gecombineerd met frisse matcha.
€3,79
Yogi Tea Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
De groene thee van Yogi Tea is zowel verfrissend als zacht doordat de scherpte van de gember wordt verzacht door de fruitigheid van citroenmirte en citroengras.
€3,79
Yogi Tea Black Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Black Chai Thee Biologisch
De Black Chai van Yogi Tea is een heerlijke, krachtige thee op basis van zwarte thee, kaneel, gember en anijs. Een sterke thee die lekker is met een beetje honing een scheutje (plantaardige) melk.
€3,79
Yogi Tea Sweet Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Sweet Chai Thee Biologisch
De Ayurvedische thee van Yogi Tea is een heerlijke, kruidige thee. De combinatie van anijs, venkel, zoethout en kruidnagel zorgt voor een zoete, intrigerende smaak.
€3,79
Yogi Tea Himalaya Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Himalaya Kruidenthee Biologisch
Himalaya is een heerlijke specerijenthee van Yogi Tea. Himalaya is een zeer oude theemelange met venkel en pittige gember.
€3,69
Yogi Tea Detox Citroen Thee Biologisch
Yogi Tea
Detox Citroen Thee Biologisch
Detox Lemon is een heerlijke, verfrissende Ayurvedische thee van Yogi Tea met een reinigende werking. In deze thee wordt paardenbloem gecombineerd met zoethout en citroen voor een unieke thee.
€3,79
Yogi Tea Classic Thee Biologisch
Yogi Tea
Classic Thee Biologisch
Classic is een Ayurvedische specerijenthee van Yogi Tea. Deze thee bevat de geconcentreerde kracht en traditie van exotische specerijen: Zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper.
€3,69
Yogi Tea Minty Chlorella Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Minty Chlorella Kruidenthee Biologisch
Minty Chlorella van Yogi Tea zorgt voor de frisse munt en de bekende chlorella-alg voor een nieuw dynamiek in je theeglas. Een lichte thee, zo fris en heerlijk als een zeebriesje.
€3,79
Yogi Tea For The Senses Natural Wellbeing Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
For The Senses Natural Wellbeing Kruidenthee Biologisch
Natural Wellbeing van Yogi Tea prikkelt de zintuigen met fruitig-etherische mandarijn olie. Dankzij de combinatie met frisse duindoorn en licht-zure hibiscus voelen we ons sterk voor alles wat de dag ons gaat brengen.
€4,49
Yogi Tea Forever Young Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Forever Young Kruidenthee Biologisch
Forever young is een Ayurvedische kruidenthee van Yogi Tea met salie en verwarmende kaneel. Salie is rijk aan antioxidanten en wordt al eeuwen gebruikt om elegant oud te worden.
€3,79
Yogi Tea Positive Energy Cranberry-Hibiscus Thee Biologisch
Yogi Tea
Positive Energy Cranberry-Hibiscus Thee Biologisch
Positive energy van Yogi Tea is een verkwikkende Ayurvedische thee. De aromatische thee geeft je energie en is heerlijk van smaak door de combinatie van o.a. hibiscus, rozenbottel, citroengras en cranberry.
€3,79
Yogi Tea Limoen-Mint Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Limoen-Mint Kruidenthee Biologisch
Lime mint van Yogi Tea is een fruitige Ayurvedische specerijenthee. Een verfrissende thee met frisse limoen, pepermunt, kardemom en zoethout. Ook afgekoeld is de thee een lekkere drank!
€3,79