• Lorem ipsum

Yogi Tea

Yogi Tea Women's Balance Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Balance Thee Biologisch
Women's Balance van Yogi Tea is een heerlijke, lichte kruidenthee op basis van o.a. tijm, zoethout, lavendel en frambozenblaadjes. Een hele fijne thee om mee in balans te komen!
€3,79
Yogi Tea Zoethout Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Thee Biologisch
Licorice is een lekkere Ayurvedische specerijen thee van Yogi Tea. De zoethout wortel (licorice) wordt al eeuwenlang gekoesterd vanwege de natuurlijke zoetheid en de opwekkende eigenschappen.
€3,69
Yogi Tea Kurkuma Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Kurkuma Chai Thee Biologisch
Een unieke combinatie van kurkuma en de typische Yogi Tea Chai kruiden: Kurkuma groeit voornamelijk in Zuid-Azië en ook het Middellandse Zeegebied.
€3,79
Yogi Tea Gember-Hibiscus Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Gember-Hibiscus Kruidenthee Biologisch
De thee bevat geurige hibiscus bloesem, pittige gember en frisse munt, wat samen voor een heerlijke, verrassende smaakervaring zorgt. Ook afgekoeld is deze thee een heerlijke drank!
€3,79
Yogi Tea Bedtime Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Thee Biologisch
Bedtime is een heerlijke, kalmerende Ayurvedische thee van Yogi Tea. Sluit je dag af op een ontspannen manier met deze thee.
€3,79
Yogi Tea Witte Thee Aloë Vera Biologisch
Yogi Tea
Witte Thee Aloë Vera Biologisch
De witte thee van Yogi Tea wordt zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd met een vleugje aloë vera, kurkuma en aromatische madeliefjes.
€3,79
Yogi Tea Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Fruitig citroengras en sprankelende limoen maken deze heerlijke Ayurvedische kruidenthee compleet. De zachte en groene tenchapunten worden gecombineerd met frisse matcha.
€3,79
Yogi Tea Throat Comfort Thee Biologisch
Yogi Tea
Throat Comfort Thee Biologisch
Throat Comfort van Yogi Tea is een natuurlijke, verzachtende melange van kruiden die verzachtend zijn voor de keel. De kaneel, sinaasappelschil en venkel geven deze verwarmende en zachte thee een heerlijke smaak.
€3,79
Yogi Tea For The Senses Natural Wellbeing Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
For The Senses Natural Wellbeing Kruidenthee Biologisch
Natural Wellbeing van Yogi Tea prikkelt de zintuigen met fruitig-etherische mandarijn olie. Dankzij de combinatie met frisse duindoorn en licht-zure hibiscus voelen we ons sterk voor alles wat de dag ons gaat brengen.
€4,49
Yogi Tea Zoethout Mint Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Mint Thee Biologisch
Licorice mint is een heerlijke Ayurvedische thee van Yogi Tea met een heerlijke smaak. De koele pepermunt en de hartverwarmende kaneel en gember vormen een verrassende combinatie.
€3,69
Yogi Tea Women's Energy Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Energy Thee Biologisch
Women's Energy van Yogi Tea is een lekkere, fruitige kruidenthee op basis van hibiscus, frambozenblad en kaneel. Dé thee waar je energie van krijgt!
€3,79
Yogi Tea Echinacea Thee Biologisch
Yogi Tea
Echinacea Thee Biologisch
De Echinacea thee van Yogi Tea is een intense, pittige en zoete kruidenthee melange en helpt het fysieke evenwicht en welzijn in balans te brengen.
€3,79
Yogi Tea Kurkuma-Sinaasappel Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Kurkuma-Sinaasappel Kruidenthee Biologisch
Kurkuma is de ster in deze thee. Kurkuma-Sinaasappel van Yogi Tea biedt het beste van twee werelden: de sterke smaak van goudgele kurkuma gecombineerd met de milde en fruitige smaak van sinaasappel
€3,79
Yogi Tea For The Senses Goodnight Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
For The Senses Goodnight Kruidenthee Biologisch
Goodnight van Yogi Tea bereidt je voor op een fijne reis naar dromenland. De heerlijk geurende etherische lavendelolie wordt gecombineerd met milde kamillebloesem en hop, en zorgt voor een rustig einde van de dag.
€4,49
Yogi Tea Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
De groene thee van Yogi Tea is zowel verfrissend als zacht doordat de scherpte van de gember wordt verzacht door de fruitigheid van citroenmirte en citroengras.
€3,79
Yogi Tea Ginkgo Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Ginkgo Kruidenthee Biologisch
Ginkgo van Yogi Tea bevat een geweldige samenstelling van kruiden die al eeuwen bekend staan als goed voor het geheugen en voor de geestelijke veerkracht.
€3,79
Yogi Tea Gember-Sinaasappel-Vanille Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Gember-Sinaasappel-Vanille Kruidenthee Biologisch
Ginger Orange is een opbeurende kruidenthee van Yogi Tea. De thee heeft een heerlijke, zoete smaak die je doet denken aan de mooie, zomerse dagen!
€3,79
Yogi Tea Rose Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Rose Kruidenthee Biologisch
Rose is een heerlijke zachte kruidenthee van Yogi Tea op basis van rozenblaadjes, kamille en hibiscus. Deze kruidenthee heeft een kalmerend effect en is heerlijk op ieder moment van de dag.
€3,79
Yogi Tea Breathe Deep Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Breathe Deep Kruidenthee Biologisch
Breathe deep is een lekkere Ayurvedische specerijenthee van Yogi Tea die er voor zorgt dat er meer ruimte ontstaat om te ademen.
€3,79
Yogi Tea Rooibos Thee Biologisch
Yogi Tea
Rooibos Thee Biologisch
De biologische Rooibos thee is een Ayurvedische thee van Yogi Tea met een aardse smaak. De smaak van rooibos wordt aangevuld met kaneel, kardemom, gember en een vleugje zwarte peper.
€3,69
Yogi Tea Forever Young Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Forever Young Kruidenthee Biologisch
Forever young is een Ayurvedische kruidenthee van Yogi Tea met salie en verwarmende kaneel. Salie is rijk aan antioxidanten en wordt al eeuwen gebruikt om elegant oud te worden.
€3,79
Yogi Tea Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Peaceful Moment thee prikkelt de zinnen met etherische lavendelolie, liefdevol gecombineerd met frisse citroenmelisse en milde rooibos voor een fijne smaakbeleving en een moment van rust.
€4,49
Yogi Tea Jasmijn Groene Thee Biologisch
Yogi Tea
Jasmijn Groene Thee Biologisch
Green Jasmine is een lekkere Ayurvedische groene thee van Yogi Tea. Van deze thee worden we allemaal wakker! De gember, zoethout, citroengras en zwarte peper zorgt voor een beetje pit.
€3,79
Yogi Tea Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Bedtime rooibos-vanilla is een rustgevende thee van Yogi Tea. De rustgevende rooibos en kalmerende kamille helpen om te ontspannen. Het zorgt voor een mooie balans door de verwarmende kruiden gember en kruidnagel.
€3,79