• Lorem ipsum

Yogi Tea

Yogi Tea Natural Balance Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Natural Balance Kruidenthee Biologisch
Natural Balance van Yogi Tea is een lichte thee, die zo fris en inspirerend is als een zeebriesje. Laat je lekker verrassen..
€3,59
Yogi Tea Witte Thee Aloë Vera Biologisch
Yogi Tea
Witte Thee Aloë Vera Biologisch
De witte thee van Yogi Tea wordt zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd met een vleugje aloë vera, kurkuma en aromatische madeliefjes.
€3,59
Yogi Tea Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Matcha Citroen Biologisch
Fruitig citroengras en sprankelende limoen maken deze heerlijke Ayurvedische kruidenthee compleet. De zachte en groene tenchapunten worden gecombineerd met frisse matcha.
€3,59
Yogi Tea Bedtime Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Thee Biologisch
Bedtime is een heerlijke, kalmerende Ayurvedische thee van Yogi Tea. Sluit je dag af op een ontspannen manier met deze thee.
€3,59
Yogi Tea Classic Thee Biologisch
Yogi Tea
Classic Thee Biologisch
Classic is een Ayurvedische specerijenthee van Yogi Tea. Deze thee bevat de geconcentreerde kracht en traditie van exotische specerijen: Zoete kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en zwarte peper.
€3,59
Yogi Tea Kurkuma Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Kurkuma Chai Thee Biologisch
Een unieke combinatie van kurkuma en de typische Yogi Tea Chai kruiden: Kurkuma groeit voornamelijk in Zuid-Azië en ook het Middellandse Zeegebied.
€3,59
Yogi Tea Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Gember-Citroen Biologisch
De groene thee van Yogi Tea is zowel verfrissend als zacht doordat de scherpte van de gember wordt verzacht door de fruitigheid van citroenmirte en citroengras.
€3,59
Yogi Tea Zoethout Thee Biologisch
Yogi Tea
Zoethout Thee Biologisch
Licorice is een lekkere Ayurvedische specerijen thee van Yogi Tea. De zoethout wortel (licorice) wordt al eeuwenlang gekoesterd vanwege de natuurlijke zoetheid en de opwekkende eigenschappen.
€3,59
Yogi Tea Detox Citroen Thee Biologisch
Yogi Tea
Detox Citroen Thee Biologisch
Detox Lemon is een heerlijke, verfrissende Ayurvedische thee van Yogi Tea met een reinigende werking. In deze thee wordt paardenbloem gecombineerd met zoethout en citroen voor een unieke thee.
€3,59
Yogi Tea Gember-Hibiscus Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Gember-Hibiscus Kruidenthee Biologisch
De thee bevat geurige hibiscus bloesem, pittige gember en frisse munt, wat samen voor een heerlijke, verrassende smaakervaring zorgt. Ook afgekoeld is deze thee een heerlijke drank!
€3,59
Yogi Tea Sweet Chili Thee Biologisch
Yogi Tea
Sweet Chili Thee Biologisch
De verwarmde chocoladesmaak vormt een heerlijke combinatie met venkel, anijs, pepermunt en chili. De sweet chili thee is een verkwikkende thee voor elk moment van de dag.
€3,59
Yogi Tea Balance Green Tea Biologisch
Yogi Tea
Balance Green Tea Biologisch
Green Balance is een lekkere Ayurvedische, groene thee van Yogi Tea. In deze thee wordt de groene thee gecombineerd met o.a. citroengras, vlierbloesem en frisse pepermunt voor een smakelijke en heerlijke melange.
€3,59
Yogi Tea Sweet Chai Thee Biologisch
Yogi Tea
Sweet Chai Thee Biologisch
De Ayurvedische thee van Yogi Tea is een heerlijke, kruidige thee. De combinatie van anijs, venkel, zoethout en kruidnagel zorgt voor een zoete, intrigerende smaak.
€3,59
Yogi Tea Chai Groene Thee Biologisch
Yogi Tea
Chai Groene Thee Biologisch
De thee bevat groene munt, kardemom en zoete kaneel, wat voor een fijne milde smaak zorgt. Geniet van de thee volgens de Indiase traditie: gezoet en met een scheutje (plantaardige) melk.
€3,59
Yogi Tea Gember-Citroen Kruidenthee
Yogi Tea
Gember-Citroen Kruidenthee
De combinatie van pittige gember en friszure citroen van Yogi Tea geeft deze thee een heerlijke smaak. De smaak wordt versterkt door vleugjes citroengras, zoethout en zwarte peper.
€3,59
Yogi Tea Throat Comfort Thee Biologisch
Yogi Tea
Throat Comfort Thee Biologisch
Throat Comfort van Yogi Tea is een natuurlijke, verzachtende melange van kruiden die verzachtend zijn voor de keel. De kaneel, sinaasappelschil en venkel geven deze verwarmende en zachte thee een heerlijke smaak.
€3,59
Yogi Tea Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Peaceful Moment Kruidenthee Biologisch
Peaceful Moment thee prikkelt de zinnen met etherische lavendelolie, liefdevol gecombineerd met frisse citroenmelisse en milde rooibos voor een fijne smaakbeleving en een moment van rust.
€4,49
Yogi Tea Ginko Kruidenthee Biologisch
Yogi Tea
Ginko Kruidenthee Biologisch
Ginkgo van Yogi Tea bevat een geweldige samenstelling van kruiden die al eeuwen bekend staan als goed voor het geheugen en voor de geestelijke veerkracht.
€3,59
Yogi Tea Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Yogi Tea
Bedtime Rooibos-Vanille Thee Biologisch
Bedtime rooibos-vanilla is een rustgevende thee van Yogi Tea. De rustgevende rooibos en kalmerende kamille helpen om te ontspannen. Het zorgt voor een mooie balans door de verwarmende kruiden gember en kruidnagel.
€3,59
Yogi Tea Women's Balance Thee Biologisch
Yogi Tea
Women's Balance Thee Biologisch
Women's Balance van Yogi Tea is een heerlijke, lichte kruidenthee op basis van o.a. tijm, zoethout, lavendel en frambozenblaadjes. Een hele fijne thee om mee in balans te komen!
€3,59
Yogi Tea Groene Thee Energy Biologisch
Yogi Tea
Groene Thee Energy Biologisch
Green Energy is een heerlijke groene thee van Yogi Tea. Geniet van deze heerlijke thee, met de traditionele gebruikte guarana.
€3,59
Yogi Tea Rooibos Thee Biologisch
Yogi Tea
Rooibos Thee Biologisch
De biologische Rooibos thee is een Ayurvedische thee van Yogi Tea met een aardse smaak. De smaak van rooibos wordt aangevuld met kaneel, kardemom, gember en een vleugje zwarte peper.
€3,59
Yogi Tea Finest Selection Kruidenthee
Yogi Tea
Finest Selection Kruidenthee
Heerlijke, milde kruiden, zoals havergras en geurige lavendel, geven de thee een heel bijzondere en lekkere smaak. Zo smaakt een thee waar je graag nog een lekker extra kopje van drinkt.
€3,89
Yogi Tea Inner Harmony Thee Biologisch
Yogi Tea
Inner Harmony Thee Biologisch
Inner Harmony van Yogi Tea is speciaal samengesteld om ontspannen met het ritme van de het dagelijkse leven om te gaan. Terwijl je geniet van heerlijke ingrediënten zoals zachte citroenmelisse, lavendel en zoete kaneel, heb je even pauze, op elk moment va
€3,59