• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Coeliakiemaand (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Coeliakiemaand

In 2015 was het zo ver, er is een Coeliakiemaand in het leven geroepen. En terecht, want veel mensen weten niet wat Coeliakie is. Bloggers door heel Nederland zijn samen gaan zitten en hebben mei uitgeroepen tot Coeliakiemaand.

 

Wat houdt het in?

Het doel is om Nederland bewust te maken van wat Coeliakie nou precies is en om meer begrip te krijgen. Het is immers geen keuze om glutenvrij te eten! Op de website coeliakiemaand.nl zullen nieuwtjes worden verspreid en zullen ook verschillende acties van bloggers komen. Tevens zullen wij super leuke shirts en handige tasjes verkopen. Wij hebben er zin in! Op de hoogte blijven van de Coeliakiemaand kan het beste via Facebook of Instagram!

Oprichtster Elize merkt dat veel mensen nog steeds niet weten wat de auto-immuunziekte coeliakie eigenlijk is.

"Omdat het glutenvrije dieet vandaag de dag zo’n hype is geworden, wordt het tijd om ook aandacht te vragen voor coeliakie. Door het lanceren van deze Coeliakie Bewustwordingsmaand hopen glutenvrije bloggers uit heel Nederland dat de ziekte coeliakie bij meer mensen op tijd ontdekt wordt. Met de website Coeliakiemaand.nl, social media, tal van glutenvrije acties én onze waanzinnige promo/trailer razen we straks door het land met maar één doel: Bekendheid rondom de ziekte coeliakie. Op 1 mei gaan we van start.  We hopen dat iederen straks weet wat coeliakie is en waarom sommige mensen een strikt glutenvrij dieet moeten volgen."

De Coeliakiemaand is een bloggerstinitiatief. We zijn geen stichting en hebben ook geen winstoogmerk. Ons doel is de bewustwording omtrent de auto-immuunziekte coeliakie. De Coeliakiemaand is een samenwerking tussen glutenvrije bloggers, de glutenvrijemarkt.com en andere sponsors.

Wij zijn supertrots op onze enige echte Coeliakiemaand t-shirts én onze leuke glutenvrije tas! Je kunt ze hier allemaal bestellen gewoon samen met al je glutenvrije boodschappen, handig toch!? Er wordt geen winst gemaakt op onze merchandise. Dus de prijzen zijn eerlijk én aardig. En je helpt ons een handje, want met zo’n t-shirt aan gaat het gesprek al gauw over coeliakie en een glutenvrij dieet. En dat is précies wat we willen bereiken deze hele maand. Doe je mee?

Lees meer