• Lorem ipsum

Non-Food

Non-Food

Naast jouw favoriete glutenvrije voedingsmiddelen bieden wij ook een breed scala aan non-food producten. Zo haal je met onze selectie glutenvrije kookboeken heel veel inspiratie in huis, vul jij je dagelijkse voedingspatroon aan met de glutenvrije voedingssupplementen of maak met de toastabags en pizzabags gezamelijk gebruik van je broodrooster en oven! Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan heb je de volgende dag je boodschappen al in huis.

 

Toastabags

Met de Toastabags van Boska maak je eenvoudig een glutenvrije tosti in je broodrooster, zonder dat er gesmolten kaas of kruimels in achterblijven. Beleg je tosti, stop hem in de ToastaBag en plaats hem in je broodrooster. In ongeveer 3 minuten tijd heb je de perfecte tosti. Lekker knapperig met kaas of andere ingrediënten naar keuze.

 

Bakvormen

Jouw bakervaring is pas compleet met de handige bakvormen van bakvormen.com. Zo zijn siliconen zeer geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvries als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, terrine, taart, vis, dessert en pudding. De bakvormen zijn geschikt voor temperaturen van –40°C tot +230°C!

 

Voedingssupplementen

Met de verschillende voedingssupplementen van Arkocaps kan je jouw dagelijkse voedingspatroon een boost geven!

 

Boeken

Informatie over glutenintoleranties of -sensitiviteit is altijd mooi meegenomen! Bestel vandaag nog deze handige informatieve boeken, ga aan de slag in je keuken met de lekkerste glutenvrije kookboeken.