• Lorem ipsum

Bakvormen voor cakes, muffins en brood

Diverse silicone bakvormen om glutenvrije cakes, brood, muffins, pizza's en andere lekkere lekkernijen en maaltijden te bakken. Bestel ze hier.

Glutenvrijemarkt.com Sloffen ring
Glutenvrijemarkt.com
Sloffen ring
Met deze roestvrijstalen sloffen ring maak je perfecte sloffen en taarten. Dit is de standaard sloffen ring die gebruikt wordt in bakkerijen.
€10,99
Bakvormen.com Muffinvorm
Bakvormen.com
Muffinvorm
Deze Muffinvorm van Bakvormen.com is een Siliconen bakvorm en geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvriezer als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, ter
€12,30
Bakvormen.com Broodvorm met Sterren
Bakvormen.com
Broodvorm met Sterren
Deze Siliconen Broodvorm met Sterren van Bakvormen.com is geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvriezer als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, terrine
€11,25
Bakvormen.com Bakvorm Disco
Bakvormen.com
Bakvorm Disco
Deze Siliconen Bakvorm Disco van Bakvormen.com is geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvriezer als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, terrine, taart,
€12,30
Bakvormen.com Cakevorm Groot
Bakvormen.com
Cakevorm Groot
Deze Siliconen bakvorm voor cake van Bakvormen.com is geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvriezer als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, terrine, ta
€12,30
Bakvormen.com Bakvorm Multi Donut
Bakvormen.com
Bakvorm Multi Donut
Deze Bakvorm Donut van Bakvormen.com is van siliconen en geschikt voor veelzijdig gebruik. Zowel in de oven, diepvriezer als in de magnetron kunnen ze gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, terrine,
€10,95
Bakvormen.com Bakvorm Tortine
Bakvormen.com
Bakvorm Tortine
De bakvorm tortine van Bakvormen.com is een siliconen bakvorm en geschikt voor veelzijdig gebruik.
€10,95
If you care Cupcakevormen gerecycled groot
If you care
Cupcakevormen gerecycled groot
Met de Cupcakevormen gerecycled groot van If you care maak je op een milieu bewuste manier heerlijke Cupcakes. Een doosje bevat 60 cups en is 100% gemaakt van recycled papier. Dit milieu bewuste product is geproduceerd in Zweden.
€1,79
House of Marie Cakevormpjes 'Madeliefjes' 50 stuks
House of Marie
Cakevormpjes 'Madeliefjes' 50 stuks
Leuke, groene cakevormpjes met schattige madeliefjes. De cakevormpjes zijn gemaakt van speciaal vetvrij papier wat zorgt voor het behouden van vorm en kleur.
€3,15
Bakvormen.com Siliconen Wafelbakvorm 4 Wafels
Bakvormen.com
Siliconen Wafelbakvorm 4 Wafels
Siliconen bakvorm voor 4 wafels van Bakvormen.com. Kan tegen temperaturen tussen -60 en 230 graden Celsius.
L=130 mm B=81 mm H=17 mm.
4 x 137 ml - Totaal 548 ml.
Niet geschikt voor bij open vuur of om in te snijden.
€10,95
House of Marie Cakevormpjes 'Sneeuwpop' 50 stuks
House of Marie
Cakevormpjes 'Sneeuwpop' 50 stuks
Leuke, blauwe cakevormpjes met blije sneeuwpoppen. De cakevormpjes zijn gemaakt van speciaal vetvrij papier wat zorgt voor het behouden van vorm en kleur.
€3,15
House of Marie Cakevormpjes 'Folie Rood' 24 stuks
House of Marie
Cakevormpjes 'Folie Rood' 24 stuks
Mooie, rode cakevormpjes met glans. De cakevormpjes zijn gemaakt van speciaal vetvrij papier wat zorgt voor het behouden van vorm en kleur.
€3,15
House of Marie Cakevormpjes 'Folie Goud' 24 stuks
House of Marie
Cakevormpjes 'Folie Goud' 24 stuks
Mooie, gouden cakevormpjes met glans. De cakevormpjes zijn gemaakt van speciaal vetvrij papier wat zorgt voor het behouden van vorm en kleur.
€3,15
House of Marie Cakevormpjes 'Kerst Hulst' 50 stuks
House of Marie
Cakevormpjes 'Kerst Hulst' 50 stuks
Leuke, witte cakevormpjes met Kerst Hulst bladeren. De cakevormpjes zijn gemaakt van speciaal vetvrij papier wat zorgt voor het behouden van vorm en kleur.
€3,15
Bakvormen voor cakes, muffins en brood

We hebben maar liefst zes verschillende bakvormen van bakvormen.com om je te bakken brood, cake of muffins nog gemakkelijker te maken. De vormen zijn geproduceerd uit 100% vloeibaar siliconen en bieden vele voordelen ten opzichte van metalen bakvormen. De silicone bakvormen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor allerlei recepten van cakes, quiche, groenten, brood, pizza, vlees, fruit, taart, vis, dessert, pudding en gelatine. We hebben zes verschillende bakvormen. Deze bakvormen zijn:

 

  • Bakvorm disco
  • Cakevorm groot
  • Bakvorm tortine
  • Bakvorm met sterren
  • Muffinvorm
  • Macaron mat

 

Waarom siliconen bakvormen?

Silicone bakvormen zijn handig, gemakkelijk schoon te maken en gaan ontzettend lang mee. De silicone bakvormen zijn geschikt voor temperaturen van –40 tot +230 graden zonder vervorming van het materiaal en kunnen veilig gebruikt worden in de oven, magnetron en vriezer. De soepele, onbreekbare en antikleef garanderen dat je gebakken brood, taart of muffin gemakkelijk uit de bakvorm komt! Je kunt je bakvormen ook heel eenvoudig weer afwassen. Gewoon even onder een straal warme water houden of in de vaatwasser stoppen. Wat ook heel handig is, is dat je een silicone bakvormen alleen bij het eerste gebruik hoeft in te vetten. Daarna is dit niet meer nodig. Hoe handig is dat?!

 

Wat voor lekkers te maken in je bakvorm?

We hebben vele verschillende bakmixen voor verse glutenvrij brood of een smeuïge glutenvrije cake. Voor deze mixen moet je snel even kijken bij ons groot assortiment aan glutenvrije brood & bakmixen.Bak ze!