• Lorem ipsum

Wasmiddelen

Marcel's Green Soap Wasmiddel Vanille & Katoen
Marcel's Green Soap
Wasmiddel Vanille & Katoen
Marcel's green soap wasmiddel vanille & katoen voor uw heerlijk ruikende was. Geniet van de heerlijke geur van vanille & katoen.
€6,99
Marcel's Green Soap Wasmiddel Patchouli & Cranberry
Marcel's Green Soap
Wasmiddel Patchouli & Cranberry
Marcel's Green Soap wasmiddel patchouli & cranberry zorgt voor een langdurig frisse geur in uw kleding. Geniet van elke wasbeurt.
€6,99
Wasmiddelen

Je kijkt naar je wasmand en je ziet dat die overvol zit. Je weet, het is weer zover, je moet gaan wassen. Meestal hebben we daar natuurlijk helemaal geen zin in. Want huishoudelijke taken zijn nou eenmaal niet zo leuk om te doen maar ze moeten wel gebeuren. Dat hoort nou eenmaal bij het leven. Gelukkig hebben we nu wasmachines waardoor het allemaal een stuk makkelijker is om te wassen dan vroeger. 

Maar voor wassen hebben we natuurlijk wel wasmiddel nodig. Als je daar naar op zoek bent dan ben je bij ons op de juiste plek. We verkopen zowel wasmiddel als waspoeder. Ze zijn allebei geschikt om de was mee te doen en wat je gebruikt is gewoon je eigen voorkeur.

Vloeibaar wasmiddel

Het voordeel van vloeibaar wasmiddel is dat het gebruiken ervan simpel is. Ook is hiermee wassen ook effectief bij lagere temperaturen. Wel is het zo dat het in verhouding duurder is en je ook nog eens sneller te veel gebruikt.

Waspoeder

Waspoeder is dus goedkoper in de aanschaf en een ander voordeel is dat waspoeder beter is voor het milieu omdat het makkelijker afbreekt. Een nadeel is wel dat het soms witte strepen kan achterlaten op kleding en ook blijft er soms wat restpoeder in de lade zitten. 

Merken

We hebben twee merken op onze site met wasmiddel, namelijk:

Van Ecover hebben we zowel vloeibaar wasmiddel als waspoeder en van Marcel's Green Soap hebben we alleen vloeibaar wasmiddel.

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Naast dat we wasmiddelen verkopen hebben we kwa huishoudmiddelen ook nog afwasmiddelen en schoonmaakmiddelenOok verkopen we allemaal glutenvrije producten. Zowel eten als drinken en we hebben een groot assortiment. Je kan dus voor van alles bij ons bestellen. Het bestellen is eenvoudig en gaat snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Dat gaat dus lekker snel. Woon je in de buurt van Leiderdorp of kom je er toevallig langs. Je kan je bestelling dan ook komen ophalen.