• Lorem ipsum

Bestel een Kerstbox mét Verse Producten van de Welsh Bakestone!

15 Nov 2022
door Glutenvrijemarkt.com

Kerst is vaak een gezellig moment dat je viert met het gezin! Behalve de gezelligheid, zorgt het ook voor de nodige stress en tijdsdruk. Daar hebben wij wat op bedacht. Een handige box met lekkere (en verse!) producten die geschikt zijn ter aanvulling van een gezellig en smaakvol moment. Lees meer hoe jij een geslaagde kerst organiseert!

Wat zit er in de box?

De box is een Limited Edition, goed gevulde box. 5 producten hiervan zijn vers gemaakt door The Welsh Bakestone. De box heeft een waarde van €59,95 en is verkrijgbaar voor €44,95! Deze deal wil je niet missen!

De box is in samenwerking met Edgar (de glutenvrije vader), Nathalie (Glutenvrij met Nathalie), Remke (Gluten- lactose kookkunst) en Glutenvrijemarkt.com ontstaan. Met dank aan deze glutenvrije top bloggers hebben wij een Kerstbox gevuld met lekkere glutenvrije producten die goed bij Kerst passen.

Hoe kan je de box bestellen?

Je kan de box hier bestellen. Let op! De deadline voor bestellen van de box loopt tot 17 december! Hierna wordt de bestelmogelijkheid gesloten.

Wanneer ontvang je de box?

De box komt net op tijd thuis voor kerst! Zo zorgen wij ervoor dat de verse producten zo lang mogelijk houdbaar blijven en dat jullie kunnen genieten van de brunch tijdens de feestdagen. De boxen worden op 22 december verzonden.*

Een paar handige tips!

1. De producten van de Welsh Bakestone zolang mogelijk houdbaar houden? Je kan de lekkernijen goed invriezen.
2. Bij de brunch box is het lekker om ook wat zoetige smeersels te combineren met de verse producten. Bestel die hier!
3. Wil je weten of de box naast glutenvrij ook past bij jouw andere dieetwensen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

 

* Bestel je ook andere producten dan de box? Let op: de gehele bestelling wordt in één keer verzonden.

 

Wij wensen jullie fijne feestdagen en hopen dat wij met deze box het nét wat makkelijker maken!

Reacties
Alice Kuijf
29 Nov 2022
Als er in een van de producten boekweitmeel, kan ik ze niet eten. Ik reageer hier even sterk op als op gluten.

Voor de gevoelige glutenvrijer: Producenten overschrijden tegenwoordig vaak de 20ppm norm. Dat mag geloof ik wel glutenvrij heten zonder embleem of er wordt niets gemeld of er mag op gezet worden dat er sporen van gluten in voorkomen. Ik hoop dat dit niet voor een van deze producten geldt. In de gewone supermarkt loop ik hier tegenwoordig vaak tegen aan.
Eva
28 Nov 2022
Hallo Conny,
Bedankt voor je reactie.

In de box zitten meerdere producten met lactose, maar geen producten met vlees of vis.
Conny
27 Nov 2022
Hallo ik moet een glutenvrij en lactosevrij dieet volgen,maar ik eet ook vegetarisch, dat wil zeggen geen vis en vlees. Is deze box dat iets voor mij. Alvast bedankt. Groetjes
Eva
21 Nov 2022
Hallo Veerle,
Bedankt voor je bericht.

We versturen pakketten naar België dezelfde dag. Voor de meest optimale uiterste verzenddatum vóór de feestdagen (voor zowel NL als België) hebben we onze ervaringen van de voorgaande jaren in gedachten gehouden.
Naar België is de verzending 1-2 dagen, dus dat is voor de verse producten nog precies goed. Mocht je de verse producten iets langer willen bewaren, dan kan dat prima in de vriezer.
Eva
21 Nov 2022
Hallo,
Voor de mensen die een vraag hebben over de inhoud van de box: voor iedereen die het graag nog een verrassing houdt, onthullen we liever niet in de blog wat er in de box zit.
Maar voor de rest noem ik hieronder de producten die in de box zitten.

In de box zitten: 5 versgebakken producten van The Welsh Bakestone:
Amandelstolletje, scones, kaneelbroodjes, Millionaries Shortbread, fruit mincepies.

Uit ons eigen magazijn:
Panettone, kruidcakemix, kruidenthee, pannenkoekenmix, Tempties, twee soorten koekjes van Nairn’s, Teacakes van Kelkin, Biologische abrikozen, champignons en salsa.
Jan Klerkx
19 Nov 2022
Waarom wordt de inhoud van de box niet op voorhand bekend gemaakt ?
Tanja
19 Nov 2022
Welke producten zitten in de kerstbox?
Miranda Bleize
16 Nov 2022
Goedemorgen, voordat ik zo'n box zou bestellen wil ik toch graag weten wat de inhoud is.
Veerle ardenoy
15 Nov 2022
Hallo, de box lijkt me interessant. Ik zie dat jullie verzenden op 22/12 maar ik woon in België en vraag mij af de box dan nog tijdig zal kunnen geleverd worden? Alvast bedankt, Veerle Ardenoy.
Laat een reactie achter