Nieuws van Glutenvrijemarkt.com

Zo vind je eenvoudig de informatie die je zoekt op onze blog

Zo vind je eenvoudig de informatie die je zoekt op onze blog In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij ons suf geschreven aan blogartikelen. Veelgestelde vragen van jou en anderen probeerden wij zo goed mogelijk te beantwoorden. We willen jou inspireren met onze tips en recepten. We houden je op hoogte van nieuws van onze kant. De downside is: onze blog staat bomvol artikelen en hoe vind je dan de informatie die je zoekt?

Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd

Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd Zoals je weet kun je in onze webshop ook glutenvrije diepvriesproducten bestellen, zoals glutenvrije snacks, gebak, bladerdeeg, pizza en broodjes. Het verzenden van diepvriesproducten is altijd wel een beetje een uitdaging: er is speciale verpakking nodig zodat de producten tegen de 48 uur bevroren blijven. Dit brengt helaas, maar logischerwijs, wat kosten met zich mee. Wij hebben de verzendkosten nu iets anders ingedeeld.

17 en 18 september 2016: Stijl & Smaak Glutenvrije markt - we vieren ons 10-jarig bestaan met jou!

17 en 18 september 2016: Stijl & Smaak Glutenvrije markt - we vieren ons 10-jarig bestaan met jou! Dit jaar bestaat onze website Glutenvrijemarkt.com 10 jaar. Reden voor feest! Wij willen dit vieren met een wel heel bijzonder evenement. De glutenvrije markten in ons magazijn in Leiden zijn ontzettend gezellig, maar we pakken het voor deze gelegenheid groter aan! Daarom organiseren wij samen met Woonmall Villa ArenA in Amsterdam een heel glutenvrij weekend op 17 en 18 september 2016 in Amsterdam!

Glutenvrijemarkt.com start met iets nieuws!

Glutenvrijemarkt.com start met iets nieuws! Misschien was het je al opgevallen dat we er op onze website een nieuw kopje bij hebben. Het kopje ‘Blog’ welteverstaan. Wat we daar mee gaan doen? Jou op de hoogte houden van alles wat er speelt bij Glutenvrijemarkt.com en leuke glutenvrije recepten en tips!