• Lorem ipsum

Consenza is overgenomen door De Smaakspecialist

15 Mei 2020
door Juliette

Consenza is in 2006 opgericht met de missie om smaakvolle en verantwoorde glutenvrije producten op de markt te brengen. Op dit moment kunnen wij zeggen dat ze hiervoor met vlag en wimpel zijn geslaagd; de producten van Consenza zijn razend populair! Ook wij hebben ons assortiment met Consenza verrijkt: we verkopen inmiddels 86 van hun producten, inclusief vers brood en diepvriessnacks![1]

De komende jaren zal Consenza zich onder De Smaakspecialist verder ontwikkelen. De Smaakspecialist produceert en distribueert een groot aantal duurzame levensmiddelen en is o.a. bekend van BioToday, Smaakt en Raw Organic Food. Het bedrijf focust zich op specifieke eetstijlen, zoals koolhydraatarm, suikervrij, raw en plantaardig. Door de aansluiting van Consenza kan de Smaakspecialist nu ook een belangrijke speler in het glutenvrije segment genoemd worden.

Alle producten van de Smaakspecialist zijn biologisch. Daarnaast is een groot aantal producten vrij van geraffineerde suikers. Consenza heeft laten weten om haar producten hier zoveel mogelijk naar te willen aanpassen.[2] Wellicht dat de samenstelling van hun producten de komende jaren dus iets zal veranderen. Voor de rest zullen er weinig merkbare veranderingen komen voor de consument. Consenza blijft heerlijke smaakvolle en verantwoorde producten maken en wij blijven ze vol enthousiasme verkopen.

 

 

[1]https://consenza.nl/over-consenza/

 

[2]https://www.desmaakspecialist.nl/nl/assortiment/

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter