• Lorem ipsum

Glutenvrije Lentemarkt op 1 april 2023

10 Feb 2023
door Eva

Op 1 april 2023 is het weer zover! Dan organiseren we weer een superleuke glutenvrije markt! Ben jij er ook bij?

 

Onze glutenvrije markten staan altijd in het teken van onbezorgd glutenvrij genieten. Dat kan bijvoorbeeld bij één van onze glutenvrije Foodtrucks. Deze keer zijn aanwezig:

- De Glutenvrije Visboer: overheerlijke glutenvrije kibbeling,
- Karels Biofriet: Glutenvrije friet én snacks,
- Pizza Divino: glutenvrije pizza's,
- Miss Nice Banana: Glutenvrije nacho's met zelf gekozen toppings en verse wafels.

Binnen kan je kraampjes vinden van verschillende leveranciers. Hier zijn ook allerlei lekkere hapjes te proeven en mooie aanbiedingen te scoren. Loop bijvoorbeeld langs bij de kraam vanVA Foods. Hier kan je genieten van lekkere glutenvrije snacks en het vernieuwde bladerdeeg proberen!

Of geniet van heerlijk vers brood en lekkers van The Welsh Bakestone. Écht lekker glutenvrij brood haal je hier!

 

Wat praktische informatie:

Op zaterdag 1 april 2023 gaan de deuren van 10:00 tot 16:00 uur voor je open. Dan kan je heerlijk rondstruinen in ons magazijn en alle producten goed bekijken. (Vergeet niet om ook in de vriezers te kijken!)
 
De toegang tot de markt is gratis. Bij de kassa's van onze markt kun je met pin betalen. Er zijn wel kraampjes met een eigen kassa, dus zorg ervoor dat je wat contant geld op zak hebt!
 
Onze ervaring leert dat de markt aan het begin het drukst is. Dan kunnen er best wat mensen voor je in de rij staan bij de kassa's. Wil je wat rustiger shoppen? Kom dan iets later, bijvoorbeeld rond 13:30. (Maar natuurlijk ben je ieder moment van harte welkom.)
 
Deze glutenvrije markt wil je niet missen!

 

----------------------------------------------------------------
 
Adres en bereikbaarheid:
 
Ingang markt: Lijnbaan 7
2352 CK Leiderdorp
 
Met het openbaar vervoer:
- Vanaf Leiden Centraal pak je een van de volgende bussen: 1 of 2, 6, 56 en 410 richting Leiderdorp. De bushaltes die op maximaal 10 minuten loopafstand van onze locatie liggen zijn Vogellaan, Touwbaan en Vronkenlaan.
- Vanaf Leiden Lammenschans pak je bus 1 of 2 richting Leiderdorp en stap je uit bij halte Vogellaan. Vanaf daar is het nog 5 minuutjes lopen.
 
Met de auto:
We hebben ruime parkeergelegenheid! Vanaf de A4 neem je de Willem van der Madeweg naar de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp. Ga verder op de Van der Valk Boumanweg. Neem de Laan van Ouderzorg naar de Lijnbaan waar je bij ons voor de deur kunt parkeren. Iets verderop vind je winkelcentrum Winkelhof, waar je ook gratis kunt parkeren. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze locatie.

 

Ben jij een leverancier of producent en wil je graag kijken wat de mogelijkheden zijn om op onze markt te staan? Stuur dan een mailtje naar: [email protected].

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter