• Lorem ipsum

Wees erbij: De Glutenvrije Markt Sint-editie op zaterdag 23 november 2019!

30 Sep 2019
door Sophie

Van 10:00 tot 16:00 ben je welkom om in ons magazijn in Leiderdorp te genieten van deze feestelijke dag. Op de markt is ons gehele assortiment te koop, en je kunt daarbij profiteren van de beste aanbiedingen. Daarnaast zullen er verschillende leveranciers en kraampjes hun producten verkopen.Er is ook weer van alles te proeven! Er zijn bijvoorbeeld meerdere foodtrucks aanwezig. Ook is er een spannende speurtocht voor de kids.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen en leveranciers op de markt.


Let op: Toegang tot onze markt is gratis. Je hoeft dus geen kaartje te kopen.

Bij de kassa's van onze markt kan je alleen met pin betalen. Er zijn wel kraampjes met een eigen kassa, dus zorg ervoor dat je wat contant geld op zak hebt!

 

Het zou ontzettend leuk zijn als je zaterdag 23 november langskomt op onze Sinterklaasmarkt.

Zien we je daar?

 

-----------------------------------------------------

Kijk voor het laatste nieuws op de Facebookpagina van ons evenement!
-----------------------------------------------------

 

Hoe is ons magazijn te bereiken?

Ons adres:
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp

Met het openbaar vervoer:

- Vanaf Leiden Centraal kun je één van de volgende bussen nemen: 1, 2, 6 en 56 richting Leiderdorp. De bijhorende bushaltes op maximaal 10 minuten loopafstand van onze locatie zijn dan als volgt: Vogellaan, Touwbaan en Vronkenlaan.
- Vanaf Leiden Lammenschans pak je bus 1 of 2 richting Leiderdorp en stap je uit bij de halte Vogellaan. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Met de auto:

Vanaf de A4 neem je de Willem van der Madeweg naar de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp. Ga verder op de Van der Valk Boumanweg. Neem de Laan van Ouderzorg en de Van Poelgeestlaan naar de Lijnbaan waar je bij ons voor de deur kunt parkeren. Iets verderop vind je de Winkelhof, een winkelcentrum, waar je ook kunt parkeren. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze locatie.

Reacties
Sophie
7 Oct 2019
Jazeker! Je kunt in onze webshop de filter Lactosevrij aanvinken om de lactosevrije producten te zien die wij verkopen. Deze producten zullen ook op onze markt te vinden zijn :)
M. Pijnaker
7 Oct 2019
Hebben jullie ook producten die zoel glutenvrij als lactose vrij zijn?
Laat een reactie achter