Wees erbij: De Glutenvrije Markt Sint-editie op zaterdag 23 november 2019!

Wees erbij: De Glutenvrije Markt Sint-editie op zaterdag 23 november 2019!

Op zaterdag 23 november is het weer zover: onze jaarlijkse Sinterklaasmarkt! Je kunt hier naar hartenlust winkelen voor de leukste glutenvrije koopjes voor de feestdagen. Lees snel verder voor meer informatie.

Van 10:00 tot 16:00 ben je welkom om in ons magazijn in Leiderdorp te genieten van deze feestelijke dag. Op de markt is ons gehele assortiment te koop, en je kunt daarbij profiteren van de beste aanbiedingen. Daarnaast zullen er verschillende leveranciers en kraampjes hun producten verkopen.


Er is ook weer van alles te proeven! Er zijn bijvoorbeeld meerdere foodtrucks aanwezig en zelf bakken we glutenvrije poffertjes. Natuurlijk is Glutenvrije Piet ook dit jaar van de partij en zal hij heerlijk strooigoed meenemen voor de kids!

Let op: Toegang tot onze markt is gratis. Je hoeft dus geen kaartje te kopen.

Bij de kassa's van onze markt kan je alleen met pin betalen. Er zijn wel kraampjes met een eigen kassa, dus zorg ervoor dat je wat contant geld op zak hebt!


Het zou ontzettend leuk zijn als je zaterdag 23 november langskomt op onze Sinterklaasmarkt.

Zien we je daar?


-----------------------------------------------------

Hoe is ons magazijn te bereiken?

Ons adres:
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp

Met het openbaar vervoer:

- Vanaf Leiden Centraal kun je één van de volgende bussen nemen: 1, 2, 6 en 56 richting Leiderdorp. De bijhorende bushaltes op maximaal 10 minuten loopafstand van onze locatie zijn dan als volgt: Vogellaan, Touwbaan en Vronkenlaan.
- Vanaf Leiden Lammenschans pak je bus 1 of 2 richting Leiderdorp en stap je uit bij de halte Vogellaan. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Met de auto:

Vanaf de A4 neem je de Willem van der Madeweg naar de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp. Ga verder op de Van der Valk Boumanweg. Neem de Laan van Ouderzorg en de Van Poelgeestlaan naar de Lijnbaan waar je bij ons voor de deur kunt parkeren. Iets verderop vind je de Winkelhof, een winkelcentrum, waar je ook kunt parkeren. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar onze locatie.

Reacties

  1. Sophie Sophie

    Jazeker! Je kunt in onze webshop de filter Lactosevrij aanvinken om de lactosevrije producten te zien die wij verkopen. Deze producten zullen ook op onze markt te vinden zijn :)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden