• Lorem ipsum

NIEUW: Glutenvrije biertjes van Bellfield

21 Mei 2021
door Eva, Ria

Over Bellfield:

Brouwerij Bellfield, gevestigd in Edinburgh (Schotland), is opgericht door twee vrienden met coeliakie.

Met een klein team brouwen zij elk biertje met een toewijding en passie die terug te zien is in de tal van smaken die ze hebben. Onafhankelijk, gepassioneerd en trots op hun eigen producten, creëren zij bier waar iedereen van kan genieten.

Uitzonderlijk bier, zonder uitzonderingen.

De biertjes van Bellfield zijn glutenvrij gecertificeerd door een ELISA test te doorstaan. Alle varianten hebben ook het keurmerk van The Vegan Society.

Nieuw in ons assortiment:

 

Een klassieke Tsjechische pilsner met een lichte body, een lichte bitterheid en zachte, bloemige tonen van de beste Saaz-hop. Dit leidt tot een zachte, verfrissende afdronk.

In 2017 heeft Bellfield Bohemian Pilsner zilver gewonnen bij de World Beer Awards. En in 2017 heeft het bier goud gewonnen bij de Free From Awards.

 

Dit bier heeft in 2020 goud gewonnen bij de Free From Awards.

 

 

Lawless Village IPA heeft in 2017 een bronzen prijs gewonnen bij de Free From Awards.

 

 

Bellfield Session Ale 3,8%

De citrus van de hop zorgen voor een fijne smaak en aroma. Er is een fijne balans tussen zoet en bitterheid, waardoor het bier aangenaam wegdrinkt. Met Centennial, Cascade and Citra hop is dit biertje een smakelijke, citrus-achtige afdronk.

Dit bier heeft goud gewonnen (UK Winner -Speciality Beer) bij de World Beer Awards in 2019 en zilver bij de Scottish Beer Awards 2020.

 

 

 

Bronnen en referenties:

De website van Bellfield.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter