• Lorem ipsum

Nieuw! Chocopasta van No Sugar Daddies

3 Feb 2020
door Vivian

Het verhaal van No Sugar Daddies

No Sugar Daddies is gecreëerd door twee jonge vaders, Jurrian en Henk-jan. Toen zij vlak na elkaar vader werden, vroegen ze zich af wat nou eigenlijk gezond broodbeleg is voor kinderen. In de meeste soorten broodbeleg zit vaak veel suiker. Omdat chocopasta bij veel kinderen favoriet is, wilden zij een gezond, maar minstens zo lekker alternatief bieden. Dat is gelukt!

 

De chocopasta van No Sugar Daddies bevat geen toegevoegde suikers en zit boordevol gezonde en herkenbare ingrediënten, zoals dadels, plantaardige zonnebloemolie, hazelnoten, melk en cacao. Daarnaast is de chocopasta glutenvrij!
Duurzaamheid is belangrijk voor No Sugar Daddies. Zij gebruiken daarom alleen UTZ gecertificeerde cacao, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en planeet. Verder zijn alle ingrediënten biologisch en is al het verpakkingsmateriaal recyclebaar. Zo kun je niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst genieten van deze heerlijke producten.

 

Nieuw in ons assortiment

De chocopasta van No Sugar Daddies is nu bij ons verkrijgbaar. Er zijn drie soorten: puur, melk en hazelnoot. Probeer ze nu!

 

Reacties
Leesa
14 Feb 2020
HEERLIJK!!!! Ik ben geen kind maar Nutella is een nare habit geworden en ik moet nu ik ouder wordt toch echt op mn suiker inname letten dus nu ben ik hier helemaal verliefd op!
Laat een reactie achter