• Lorem ipsum

Nieuw! Coucou Kriek Royal

14 Jul 2020
door Vivian, Eva

Over Coucou

Het merk Coucou is ontstaan uit passie. Het idee om ook glutenvrije bieren te ontwikkelen ontstond doordat de echtgenote van een van de ontwikkelaars, Joeri, gevoelig is voor gluten. Daarnaast doet zij ook haar best om zo weinig mogelijk alcohol en suikers te nuttigen. Joeri leek het een interessante uitdaging om, samen met zijn zakenpartner Geert, ook een lekker bier zonder gluten te creëren.  

De focus van Coucou ligt op ambachtelijk brouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van suiker en ander industriële additieven, én met minder alcohol. De bieren worden op smaak gebracht met concentraat van 100% vruchtensap en natuurlijke aroma's.

 

Nieuw in ons assortiment

Dit nieuwe, glutenvrije kriekbier van Coucou is de eerste in zijn soort. Er is namelijk nog niet eerder een glutenvrij kriekbier ontwikkeld. Coucou Kriek Royal is ongezoet en wordt ambachtelijk gebrouwen met uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het bevat puur sap van zurige krieksoorten én rode bessen.

Probeer Coucou Kriek Royal nu en ervaar het verrassende smakenpallet van extracten en vruchten die in de natuur te vinden zijn.

 

 

 

Bronnen en referenties

https://coucoubier.be 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter