• Lorem ipsum

NIEUW: De cocktails van LAIBA

4 Feb 2022
door Quint

Wat is LAIBA beverages

LAIBA beverages is bekroond voor de hoge kwaliteit gebottelde cocktails. Het premium cocktailmerk is opgericht door Michael Chen. Hij was ooit de barmanager van De Roosevelt en barman bij Eau-De-vie Sydney. Nu is Michael Chen de directeur van de Nest, Cannery en Rye & Co.; drie van de beste bars in Shanghai. Zijn doel is om gebottelde cocktails te maken van dezelfde hoge kwaliteit als die in de beste bars worden geserveerd.

De verschillende cocktails

Met LAIBA kan je in 30 seconden een wereldse klassieke cocktail serveren. Wij verkopen zes verschillende soorten.

I am coconuts 14,6%

De smaak van ‘I am coconuts’ doet onherroepelijk denken aan de smaken van de Caraïben. Het wordt gemaakt door een perfecte blend van witte rum, chili en kaffir limoenblad. Deze likeur heeft een hint van de Caraïben, de subtiele limoen, appel en kokos zorgen voor de echt typische smaak van de tropen. Deze drank wordt het best geserveerd met een chilipeper om de zoetheid te contrasteren.

 

 

In Love With Rosemary 11,7%

‘In Love With Rosemary’ kan op veel verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Er zit in dit geval wel een duidelijk verhaal achter. De smaak van de rozemarijn die in deze cocktail zit verteld al genoeg. De basis voor deze drank is gemaakt door gin te mixen met rozemarijn en aardbeien. Hierdoor krijgt het zijn unieke smaak die verder wordt verfijnd door Aperol en rozemarijn siroop.

Serveer deze drank met een takje rozemarijn om de smaak wat sterker te maken. Of voeg een schijfje citroen/grapefruit toe om de zoetheid te contrasteren.

 

Cold brew martini 15,4%

Deze bekende drank komt oorspronkelijk uit een klein dorp in Californië genaamd Martinez. De zachte smaak van de Cold Brew Martini ontstaat door wodka met vanille te mixen en er daarna een scheutje zwarte rum toe te voegen. Om de smaak nog beter tot zijn recht te laten komen, wordt er langzaam cold brew koffie toegevoegd en wordt deze afgemaakt met een topping van gezouten karamel. Dit alles zorgt ervoor dat deze drank een echte must-have is voor koffie liefhebbers. We bevelen aan de drank te schudden met ijs en te serveren met een topping van drie koffiebonen die traditioneel staan voor gezondheid, rijkdom en geluk.

 

Passion De-Light 13,2%

Deze cocktail heeft een echt zomerse smaak die ontstaat door wodka gemixt met komkommer. Dit vormt een verfrissende basis. Nadat deze basis is gevormd, worden er appels en limoen toegevoegd samen met wat passievrucht om de smaak een intense beleving te geven. Een stukje komkommer en wat mint is aangeraden om de smaak te verfijnen en de verfrissende eigenschap te versterken.

 

 

LAIBA Sour 15,9%

De LAIBA Sour is gebaseerd op de traditionele Whiskey Sour. De Whisky en citroen geven een bittere smaak aan de cocktail. Door de gezouten karamel met nootmuskaat en hazelnoot die tegelijk met appelpuree word toegevoegd; ontstaat er een heerlijke blend van zuur, bitter en zoet. Om deze drank een extra smooth finish te geven raden we aan om het te shaken met eiwit en het af te maken met een citroenschil bovenop.

 

 

Bloody Mary 12,0%

De Bloody Mary is misschien wel de bekendste van ze allemaal, ze verdient hoe dan ook een plekje in de Hall of Fame voor cocktails. De hartige smaak van de tomaat, gecombineerd met wodka, ruby port en de LAIBA Bloody Mary mix geven een pittige kick aan deze drank. Een hint van citroen is het perfecte detail om de diepe complexe aroma's naar boven te brengen.

Serveer deze drank met een stukje bleekselderij of een schijfje citroen om de smaken te accentueren.

 

 

Klik hier om ons assortiment te bekijken

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter