04 Nov 2021

NIEUW: de producten van Treat zijn goed voor je darmen!

Treat vindt het belangrijk dat gezonde eetkeuzes makkelijker gemaakt kunnen worden. Daarom bevatten de producten van Treat prebiotische vezels uit knollen, vezelrijk fruit, lijnzaad en kokos. Deze vezels zijn goed voor een betere vertering, bevorderen het darmflora en optimaliseren het immuunsysteem. Lees hier meer over dit nieuwe merk!

Over Treat:

Met Treat kies je voor heerlijke en gezonde glutenvrije brood- en bakmixen, crackers en pasta’s die goed zijn voor de darmen en het darmflora. De producten zijn gemaakt van prebiotische vezels uit knollen, lijnzaad en kokos. 

  geen gluten, lactose en caseïne

geen suiker en belastende vervangsuikers

geen belastend zetmeel uit aardappel, rijst of maïs

geen soja, erwten, bonen of linzen

geen E-nummers

prebiotische vezels uit knollen, lijnzaad, kokos en baobab

vol vitaminen en mineralen

Omega 3 vetzuren en eiwitten

Ontdek nu de broden, pizza’s, pasta’s en crackers. Of gun jezelf een gezond verwenmoment met de heerlijke pannenkoeken of brownies.

 

Nieuwe producten:

 

Crackers:

De vier smaken crackers van Treat zijn glutenvrij en keto! Ze zijn lekker om te dippen, beleggen of bij de soep te eten.

 

 

 

 

 

Pasta:

Deze glutenvrije pasta’s van Treat zijn rijk aan prebiotische vezels voor een goede darmflora. De pasta’s bestaan alleen uit gezonde vezels en ei. Binnen 5 minuten is de pasta al gaar gekookt!

 

 

 

 

 

Brood- en bakmixen:

Met de brood- en bakmixen van Treat maak je makkelijk zelf je eigen brood, pannenkoeken of brownies. 

 

 

 

 

 

Baobabpoeder:

Dit puur baobabpoeder zit bomvol goede vezels, magnesium, vitamine C, calcium en kalium. Het kan worden toegevoegd aan drankjes/shakes, yoghurt, brood, pannenkoeken of cake. Dit product bevorderd de natuurlijke stoelgang en een goede darmflora.

 

 

 

 

Bronnen en referenties:

De website van Treat

 

Heb jij een van deze producten geprobeerd en wil je je mening kwijt? Of heb je een vraag over Treat of een van de producten? Laat dan een reactie achter onder het artikel.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter