• Lorem ipsum

Nieuw merk: Glutenvrije ontbijtproducten van Turtle

1 Jul 2022
door Anne

Over Turtle:

Turtle: dat is de schildpad die de haas zal verslaan.
Achter het merk Turtle staat een Belgisch-Duits stel: Laurence en Thilo. Turtle wil graag gezonde en kwaliteitsvolle producten aanbieden. Hun missie is om dit op een manier te doen met een respectvolle productie. Zo zijn alle producten gemaakt met ingrediënten uit de biologische landbouw en wordt het gebruik van dierlijke producten zoveel mogelijk beperkt. Turtle zet zich in om op een eerlijke en verstandige manier aan grondstoffen te komen. 


De glutenvrije producten van Turtle worden geproduceerd met gegarandeerd glutenvrije haver. Haver heeft een hoge voedingswaarde en is een prachtige bron van vezels. 
De gebruikte haver is gecertificeerd glutenvrij en er worden regelmatig analyses uitgevoerd om dit te controleren. Mensen met coeliakie kunnen dit dus veilig eten.

De Producten:


Dadelpasta Brownie Style
Dadelpasta met cacao in Brownie style! Het is vrij van toegevoegde suikers en palmolie en geschikt voor een vega(n) dieet. Heerlijk zacht en zoet en te smeren op alles wat je maar kan bedenken! Je kan het natuurlijk ook uit de pot lepelen.

Ontbijtgranen
Turtle heeft een breed en uniek assortiment aan ontbijtgranen en granola. Wij verkopen de volgende vier smaken: Granola Appel & Kaneel, Kokos & Cacao, Noten & Zaden en Walnoot & Chocolade. Zo zit er voor iedereen wat bij. Het is extra lekker te combineren met (plantaardige) melk of yoghurt.

Porridge
Als je meer houdt van een warm ontbijtje, is Porridge misschien iets voor jou. Dit is ontbijtpap. Havermoutpap met Rozijnen & Lijnzaad en Havermoutpap met Goji & Chia hebben wij nu nieuw in het assortiment. Groot voordeel: Het zit vol gezonde vezels en bevat alleen natuurlijke suikers.

Cereals
Een ruim aanbod. Zo is er niet alleen Cornflakes met Melkchocolade, maar ook Cornflakes met Pure Chocolade. Deze laatste zijn extra dik.
De vrolijk gekleurde Color Loops maken je ontbijt helemaal af! Ze smaken naar fruit. Wij zijn fan. Ook de Choco kussentjes zijn leuk voor de variatie. Ze hebben een zachte vulling van hazelnootcreme.

Havermout
De haver van Turtle is gecertificeerd glutenvrij en heeft een eerlijke herkomst. Je kan het overal voor gebruiken: voor pap, yoghurt en door baksels.

Smeerpasta’s
De biologische en glutenvrije pindakaas is lekker smeuïg. Ook is er een ‘High Proteïne” variant. Deze bevat plantaardig erwteneiwit. Hazelnootpasta is er in normale en in pure variant.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter