• Lorem ipsum

Nieuw! Peak's So Pure

28 Mei 2020
door Eva

Producten:

De nieuwe lijn van Peak's bestaat uit vijf producten.

Verwen jezelf met deze rijk gekruide Indiase stijl burgers, bomvol vezels en eiwitten. Met deze mix kun je ongeveer 5 á 6 burgers maken.

Het kan best een uitdaging zijn om glutenvrije én veganistische pannenkoeken te bereiden. Met de vegan pannenkoekenmix van Peak's hoef je je geen zorgen meer te maken. In een handomdraai maak je een stapel heerlijke pannenkoeken.

Met deze glutenvrije, biologische én veganistische mix bak je zelf heerlijk brood, dat rijk is aan vezels en eiwitten. Voeg zelf zonnebloemolie en gist toe aan de mix.

Met deze mix op basis van kikkererwtenmeel zet je binnen 'no time' een heerlijke veganistische (n)omelet op tafel. Je kan natuurlijk ook een vegan roerei of frittata maken.

Houd je van de Marokkaanse keuken en wil je een lekkere veganistische burger? Met deze eiwitrijke burgermix maak je ±5 heerlijke burgers in Marokkaanse stijl.

 

Keurmerk:

 

 

Peak's So Pure heeft het Europees Biologisch Keurmerk. Dat betekent dat het product is  gemaakt met extra aandacht en respect voor milieu en dierenwelzijn. 

 

De lijn heeft niet alleen een biologisch keurmerk, maar heeft ook het geregistreerd vegan handelsmerk van The Vegan Society. Door het zonnebloem icoontje herken je gelijk dat het product voldoet aan de eisen voor een veganistische leefstijl. 

 

 

 

Bronnen en referenties:

http://www.peaks-freefrom.com

https://www.thequestionmark.org

https://www.vegansociety.com

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter