• Lorem ipsum

Nieuw! Ready Meals van Lazy Vegan (BFreez)

8 Jan 2021
door Eva

 

De Producten:

(Deze producten zijn beschikbaar op BFreez.nl. Niet op Glutenvrijemarkt.com.)

Wij verkopen vier verschillende soorten kant-en-klaar diepvriesmaaltijden van Lazy Vegan. Deze maaltijden zijn gemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten. Je kan de maaltijden opbakken in een koekenpan voor 8 - 10 minuten of je kan de maaltijd in de magnetron opwarmen. Een zakje bevat zo'n 200 gram groenten en 26 gram proteïne.

Ready Meals:

 
Thai Green Curry:
Een lekkere kant-en-klaarmaaltijd in Thaise stijl. Volledig glutenvrij en vegan!
 
Deze maaltijd bestaat uit onder andere: rijst, vegan chicken style pieces, paksoi, babymais, meer verse groenten en een heerlijke curry. 
 
 
 
 
 
 
 
Vegan, glutenvrije kant-en-klaarmaaltijd van Lazy Vegan. Ideaal als je weinig tijd hebt of geen zin om te koken, maar toch lekker en gezond wil eten!
 
Deze maaltijd is licht pittig en bevat onder andere aardappel, chicken style pieces, maïs, bonen en is rijk aan smaken uit de Mexicaanse keuken.
 
 
 
 
 
 
 
Heerlijke kant-en-klare maaltijd in Franse stijl. Vol groenten, plantaardige "kip" stukjes en lekker gekruid. Altijd handig om in huis te hebben voor een lekkere snelle maaltijd.
 
 
 
 

 
 
Lekkere kant-en-klaar maaltijd van Lazy Vegan met rijst, groenten, plantaardige stukjes op basis van erwteneiwit en heerlijke kruiden. Deze maaltijd is op basis van het bekende Indiase gerecht en is volledig glutenvrij en vegan!
Deze vegan maaltijd kreeg een gouden prijs bij de Free From Awards van 2020!
 
Je kan de maaltijd bakken in een koekenpan voor 8 - 10 minuten of je kan de maaltijd in de magnetron opwarmen.
 
 
 
 
 
Chicken Style Pieces:
 
Deze "kip" stukjes van Lazy Vegan zijn de ideale plantaardige vleesvervanger. De kipstukjes zijn op basis van erwten en zijn vrij van gluten en soja, hoog in eiwitten en erg lekker!
 
Ze zijn ideaal om toe te voegen aan jouw (vegan) curry, wrap of salade. Bak ze voor 4 - 6 minuten op in een koekenpan met wat van je favoriete olie. 
 
In een verpakking zitten ±4 porties.
 
 
 
(Deze producten zijn beschikbaar op BFreez.nl. Niet op Glutenvrijemarkt.com.)
 
Bronnen en referenties:
 
 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter