• Lorem ipsum

Nieuw! Vers glutenvrij brood van The Welsh Bakestone

26 Feb 2021
door Eva

Over The Welsh Bakestone:

Zoals de naam al doet vermoeden vindt The Welsh Bakestone haar oorsprong in Wales, waar eigenaresse Yvette Pronk is opgegroeid. Op jonge leeftijd werd bij haar coeliakie vastgesteld. Omdat er niet veel keuze was in glutenvrije lekkernijen, besloot ze als kind al om zelf de keuken in te stappen. 

Jaren later is de passie voor bakken uitgegroeid tot het openen van een volledig glutenvrije bakkerij in Den Haag. Door haar 20 jaar lange ervaring met glutenvrije producten en glutenvrij bakken heeft ze de broden en banketten geperfectioneerd. Wat begon als kleine, lokale bakkerij is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor velen. Yvette heeft haar kennis en passie overgedragen aan verschillende bakkers die met haar samenwerken. Nu is het brood van The Welsh Bakestone dus ook te koop via onze website.

Door zorgvuldige keuze van glutenvrije ingrediënten ruikt en proeft het brood van The Welsh Bakestone écht als versgebakken brood, en dat is het dan ook!

De Producten:

Baguette

Baguette Mini (4 stuks)

Bruin Melk Vezelbolletjes (6 stuks)

Bruin Melk Vezelbrood

Bruin Rijst Desembrood Vital

Kaiser Broodjes (4 stuks)

Melk Bolletjes Wit (6 stuks)

Wit Melk Sandwichbrood

Wit Rijst Desembrood

Witte Hamburgerbroodjes (10 stuks)

 

Reacties
Eva
18 Mar 2021
Hallo Renée,
Bedankt voor je bericht.
Wij zijn zelf ook groot fan van de Odenwald broodjes. We verwachten de witte broodjes binnenkort weer leverbaar te hebben. Ik kan helaas geen precieze inschatting geven wanneer ze weer terugkomen.
Teresa
6 Mar 2021
Lekkerste GV brood
Renée van Delft
4 Mar 2021
Odenwald wit en bruin zijn super. Zijn de witte broodjes nog leverbaar?
Laat een reactie achter