• Lorem ipsum

Nu beschikbaar: De glutenvrije verrassingsbox

24 Feb 2023
door Eva

- UPDATE: DEZE BOX IS UITVERKOCHT -

 

Glutenvrij eten kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig is er de afgelopen jaren een behoorlijk assortiment aan nieuwe (en oude) glutenvrije merken bij gekomen. Wij helpen je graag een stapje verder in de zoektocht naar nieuwe glutenvrije favorieten. De verrassingsbox is gevuld met leuke (en lekkere) producten van verschillend top-merken. En ook niet verkeerd: de verrassingsbox is heel voordelig! Hij is namelijk te koop met 35% korting!

 

Wat zit er in de Verrassingsbox?

Voor deze box hebben we geweldige sponsors gevonden die helpen de prijs laag te houden. De box bevat producten van de volgende merken:

- Schnitzer
- Hammermühle
- Leev
- Inglese
- Damhert
- Terrasana
- Cereal
- Turtle
- Nakd
- Peak's
- Peak's 
- Lisa's Choice
- Orgran
- Old el Paso
- Nairn's

Hoe kun je de box bestellen?

Wil je de box bestellen? Klik dan hier. De box zal verzonden worden door Glutenvrijemarkt.com. Het is een Limited Edition dus OP=OP!

 

Reacties
Eva
20 Mar 2023
Hallo Jolanda,
Bedankt voor je bericht.

Helaas is deze box uitverkocht en dus niet meer beschikbaar. We zullen meer van dit soort boxen ontwikkelen. Als er een nieuwe box is, laten we je graag weten of de box ook vrij is van koemelk en kippen-eiwit.

Hopelijk hoor ik tegen die tijd weer van je.
Jolanda Dekkers
14 Mar 2023
IK wil graag die box bestellen maar heb wel een vraag zitten er in de producten ook koemelk, of kippe eiwit in daar ben ik ook allergisch voor dat wil ik graag even weten met vriendelijke groet Jolanda
Laat een reactie achter