• Lorem ipsum

Glutenvrij bier kopen met korting? Ontdek onze staffelkortingen!

21 Aug 2018
door Marieke de Groot

Staffelkorting op flessen glutenvrij bier

Wij zijn gestart met staffelkorting op flessen glutenvrij bier. Waarom? Wij verpakken de flessen in een speciale verpakking waar 6 stuks in passen. Wij vinden het erg fijn om deze verpakking volledig te benutten en geven je daarom graag 10% korting als je 6 flessen bier koopt.

 

Er zijn twee uitzonderingen:

  • Een uitzondering op deze regel is Bavaria bier: je krijgt 10% korting op flessen Bavaria bier als je een tray afneemt (8 x 3-pack).
  • De tweede uitzondering is Estrella Damm Daura: je krijgt 10% korting op flessen van dit merk als je een doos afneemt (6 x 4-pack)

 

 

Staffelkorting op blikken glutenvrij bier

Bij blikken bier zit het net weer even anders qua kortingen. Van de blikken moet je meer afnemen om korting te krijgen. Het werkt als volgt:

 

 

 

Let op: geen staffelkorting in combinatie met andere acties

Wanneer wij kortingsacties voeren op glutenvrij bier, rekenen wij geen staffelkorting meer. Je krijgt óf actiekorting óf staffelkorting.

 

 

Hoe zit het met statiegeld?

Een aantal bierflessen zitten in een standaard flessenformaat en op deze flessen zit statiegeld. Deze kun je niet bij ons inleveren, maar wel bij diverse locale winkels. Controleer dus de etiketten en zoek een inleverpunt wat dit formaat flessen inneemt.

 

Bijvoorbeeld: op de flessen van Brunehaut, Bon Samaritain en Slaapmutske zit statiegeld en deze kun je inleveren bij Albert Heijn.

 

 

Bekijk snel ons volledige bierassortiment en probeer snel nog uit wat je favoriete biertje is!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter