• Lorem ipsum

Damhert

Damhert Slim Fatburner Tabletten
Damhert
Slim Fatburner Tabletten
Plantaardig voedingssupplement op basis van natuurlijke kruiden en Guarana. Guarana onderdrukt het hongergevoel, waardoor het gewicht helpt te bestrijden.
€7,10
Damhert Broodmix Bruin 5 kilo
Damhert
Broodmix Bruin 5 kilo
Damhert - Broodmix Bruin 5 kilo. Deze bakmix van Damhert is geschikt voor het bereiden van glutenvrij bruin brood. Zeer makkelijk in gebruik in de oven of in de broodmachine. Je kan hiermee 10 smakelijke broden bereiden.
€25,99
Damhert Melk Chocolade Lactosevrij
Damhert
Melk Chocolade Lactosevrij
Het is Damhert gelukt om een melkchocolade met minder dan 0,1g lactose per 100g te ontwikkelen. Hierdoor kan je toch genieten van melkchocolade puur of in zelfgemaakte desserts op een lactosevrije manier.
€2,59
Damhert Krokante Toastjes Lactosevrij
Damhert
Krokante Toastjes Lactosevrij
Deze gluten-en lactosevrije toast van Damhert kan je lekker combineren met verschillende soorten beleg, spreads, soepen. Door deze vegan toast toe te voegen aan jouw glutenvrij dieet, kan je meer variatie brengen in jouw snacks en lunches.
€3,99
Damhert Broodmix Wit 5 kilo
Damhert
Broodmix Wit 5 kilo
Damhert - Broodmix Wit 5 kilo. Deze bakmix van Damhert is geschikt voor het bereiden van glutenvrij wit brood. Zeer makkelijk in gebruik in de oven of in de broodmachine.
€25,99
Damhert Grissini Mini Soepstengels
Damhert
Grissini Mini Soepstengels
De vegan gluten-en lactosevrije mini grissini, ideaal als snack voor onderweg, aperitief en bij de soep.
€3,15
Damhert Brownies
Damhert
Brownies
Overheerlijke glutenvrije brownies met een rijkelijke chocoladesmaak. Heerlijk bij de koffie of thee, maar ook bij een feestelijk aangelegenheid. Geheel palmolievrij.
€2,89
Damhert Sandwiches Gluten- en Lactosevrij
Damhert
Sandwiches Gluten- en Lactosevrij
Gluten-, lactosevrij, vegan en lekker zachte sandwiches,dus ideaal voor ontbijt, lunch en hotdogs. Ook makkelijk om mee te nemen naar werk, school of op reis.
€2,99
Damhert Lasagne Lactosevrij
Damhert
Lasagne Lactosevrij
Ben je verzot op lasagne, maar heb je coeliakie? Dat is geen probleem, want Damhert heeft glutenvrije lasagnebladen. Deze bladen zijn ook allergenenvrij en vegan, dus kan je verschillende soorten lasagnes uitproberen zonder zorgen.
€3,79
Damhert Chocopasta
Damhert
Chocopasta
Deze glutenvrije hazelnootpasta is heerlijk op een boterham of croissant. De chocopasta bevat minder suikers doordat het is gezoet met maltitol.
€4,25
Damhert Zoutarme Groentebouillon Tabletten
Damhert
Zoutarme Groentebouillon Tabletten
Maak heerlijke veganistische groentesoep met deze bouillon. Lekker snel en makkelijk! Deze zoutarme groentebouillon heeft een krachtige smaak ondanks het verlaagde zoutgehalte.
€2,39
Damhert Haverkoek Chocolade
Damhert
Haverkoek Chocolade
Glutenvrije ontbijtkoekjes gemaakt van glutenvrije haver met chocolade, verpakt in een handige meeneemverpakking!
€3,29
Damhert Classico Brood
Damhert
Classico Brood
Gluten-, lactosevrij, vegan en lekker zacht, dat is het witte classico brood van Damhert. Ook ideaal voor ontbijt, lunch of getoast met heerlijke toppings. De smaken van dit classico brood komt het beste tot zijn recht in verschillende croques.
€3,49
Damhert Zoute Stokjes 95 gram
Damhert
Zoute Stokjes 95 gram
Deze zoute sticks van Damhert zijn zowel gluten- als lactosevrij en zijn heerlijk bij de borrel!
€2,59
Damhert Lange Vingers
Damhert
Lange Vingers
Damhert - Lange Vingers. Deze heerlijke glutenvrije lange vingers van Damhert zijn heerlijk als tussendoortje of voor het maken van een lekkere tiramisu. Lekker veelzijdig in gebruik dus.
€3,69
Damhert Witte Broodjes Lactosevrij
Damhert
Witte Broodjes Lactosevrij
Gluten-, lactosevrij, vegan en lekker zachte witte broodjes/ pistolets,dus ideaal voor ontbijt en lunch met heerlijke toppings. Ook makkelijk om mee te nemen naar werk, school of op reis.
€2,99
Damhert Amandelgebakjes
Damhert
Amandelgebakjes
Deze overheerlijke zachte frangipanecakejes met geroosterde amandelen en een laagje confituur, laten je de hele dag glutenvrij en tarwevrij genieten.
€2,69
Damhert Paneermeel 200g
Damhert
Paneermeel 200g
Met het glutenvrije paneermeel van Damhert maak je lekker knapperige hapjes!
€3,65
Damhert Blondies Zonder Suikers
Damhert
Blondies Zonder Suikers
Blondies zijn gluten-, lactose- en suikervrije krokante koekjes met een lekkere vanillevulling. Dus dit koekje is niet enkel geschikt voor coeliakiepatiënten en personen met een lactose-intolerantie, maar ook perfect voor wie suikers wil of moet vermijden
€2,99
Damhert Chocopasta Lactosevrij
Damhert
Chocopasta Lactosevrij
Ben jij een chocolover dat dit kan eten op elk moment van de dag, maar ben je lactose-intolerant? Kies dan voor deze chocopasta met minder dan 0,1 g lactose per 100 g. Deze heeft ook dezelfde smaak als standaard choco, dus je zal geen verschil proeven.
€4,49
Damhert Hamburgerbroodje XL Lactosevrij
Damhert
Hamburgerbroodje XL Lactosevrij
Gluten-, lactosevrij, vegan, maar vooral lekker, deze hamburger bun XL. Niet alleen om de perfecte glutenvrije hamburger te maken, maar ook als pistolet voor het ontbijt of lunch. Makkelijk om mee te nemen naar werk, school of op reis.
€2,95
Damhert Praline Chocolade Lactosevrij
Damhert
Praline Chocolade Lactosevrij
Praliné en chocolade is de perfecte combo, lactose- en glutenvrij dat maakt het nog beter.
€2,59
Damhert Choco Duetto Minder Suikers
Damhert
Choco Duetto Minder Suikers
Glutenvrije Choco Duetto chocopasta van Damhert. Deze duo-chocopasta is gezoet met maltitol en bevat daarom minder suikers. Heerlijk op brood of op een cracker of rijstwafel.
€4,25
Damhert King Choc Koeken
Damhert
King Choc Koeken
Hou jij van een vanille en chocolade combinatie? Dan zijn deze Damhert glutenvrije king choc, zandkoekjes met een choco vulling, iets voor jou. Ook vegan, lactose- en allergenenvrij.
€2,99