• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzorgen & Verzachten (2)

Merken
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Sojavrij
Sesamvrij
Pindavrij
Gistvrij
Schrale lippen? Pijnlijke keel? Nies je? Met de glutenvrije verzorgingsproducten voor het najaar op Glutenvrijemarkt.com ben je daar zo weer vanaf!
De Bron Zoute klavertjes
1,39
Yogi Tea Throat Comfort thee Biologisch
3,40
Toon 1 - 2 van 2

Verzorgen & Verzachten

Glutenvrije verzorgingsproducten

In deze categorie vind je alle glutenvrije verzorgingsproducten voor in de winter.

Verkoudheid, hoesten en niezen

Met winter komt ook niezen en hoesten. Op een gegeven moment ben je zelf aan de beurt. Gelukkig hebben wij alle producten om van je verkoudheid af te komen. Wij bieden glutenvrije hoestspray, glutenvrije neusspray en helende thee soorten om je snel gezonder te maken. 

Keelpijn

Keelpijn is ontzettend vervelend. Het heeft invloed op je stem en doet pijn tijdens eten en drinken. Fijn dus als je er snel weer vanaf bent! Wij bieden verschillende glutenvrije producten, zoals glutenvrije keelpastilles, glutenvrije drop, glutenvrije echinacea bonbons en glutenvrije thee speciaal voor keelpijn. 

Schrale lippen

Gespleten en droge lippen komen veel voor tijdens de winter. De gure wind, regen, kou en sneeuw hebben een slecht effect op de zachte huid van je lippen. Wij bieden kwalitatieve en glutenvrije lippenbalsem om jouw lippen goed te verzorgen. 

Huid

De wintertijd kan zorgen voor een droge en geïrriteerde huid. Vooral de handen en het gezicht krijgen het flink te verduren. Glutenvrijemarkt.com biedt verschillende glutenvrije crèmes aan om jouw huid te verzorgen. Zoals glutenvrije gezichtscrème, glutenvrije handcrème en glutenvrije huidcrème. 

Lees meer