• Lorem ipsum

Consenza stopt met 5 kilo zakken broodmix

11 Mei 2021
door Eva

Het gaat om de volgende producten:

We hebben nog een (kleine) voorraad staan, maar binnenkort zullen deze product van onze website verdwijnen.

 

De drie soorten broodmix van 900 gram blijven bestaan. Dit zijn precies dezelfde broodmixen, maar dan kleine verpakkingen. Kijk hier om deze broodmixen te bekijken of bestellen.

 

Wij hebben gelukkig ook een aantal vervangende grootverpakkingen broodmix in ons assortiment:

Van Peak's verkopen wij drie 5 kilo glutenvrije broodmixen:

Peak's Free From Broodmix Bruin 5 kilo:

Met deze glutenvrije broodmix kan je heerlijk bruin brood te bakken. Met de 5 kilo verpakking kan je extra vaak kunt genieten van de geur van versgebakken brood in je keuken!

Deze broodmix is op basis van maïszetmeel, rijstmeel en sojameel. De mix is vrij van lactose, melk, tarwe(zetmeel), kippenei. Klik hier voor verdere details.

 

 

 

 

Peak's Free From Broodmix Wit 5 kilo

Wat is er nu lekkerder ontbijten of lunchen dan met de geur van je eigen vers gebakken brood? Met deze broodmix in groot verpakking kun je nog heel veel van genieten van vers, glutenvrij witbrood.

Deze broodmix is op basis van maïszetmeel, rijstmeel en sojameel. De mix is vrij van lactose, melk, tarwe(zetmeel), kippenei. Klik hier voor verdere details.

 

 

 

Peak's Free From Broodmix Vezelrijk 5 kilo

Deze glutenvrije broodmix is een bron van voedingsvezels, wat gunstig is voor de darmflora. Met deze grootverpakking kun je nog vaak genieten van heerlijk versgebakken brood bij jou thuis.

Deze broodmix is op basis van onder andere bruin teffmeel, maïszetmeel, rijstmeel en tapioca. De mix is vrij van tarwe(zetmeel), kippenei, noten, sesam en gist. Klik hier voor verdere details.

 

 

 

 

 

Bekijk hier ons volledige assortiment brood- en bakmixen.

Heb je verdere vragen over dit onderwerp of wil je iets kwijt? Laat een reactie achter in de comments.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter