• Lorem ipsum

Nieuw in ons assortiment: het merk Old El Paso

27 Jan 2020
door Vivian

Over Old El Paso

De basis voor het merk Old El Paso werd gelegd in 1917, toen de familie Powell de Mountain Pass Canning Company oprichtte in New Mexico. In 1920 opende de familie nog een fabriek, in de stad El Paso in Texas. De naam Old El Paso werd in 1938, ruim 80 jaar geleden, voor het eerst als merk geregistreerd. Tegenwoordig is Old El Paso wereldwijd bekend op het gebied van Mexicaans eten. De producten worden geproduceerd in de fabriek in Spanje en de recepten zijn geïnspireerd op originele, Mexicaanse recepten.

De producten van Old El Paso zijn bijzonder veelzijdig en staan voor plezier, gezellig samenzijn met familie en vrienden en het genieten van eten in een ontspannen sfeer. Old El Paso heeft een serie recepten samengesteld, dus mocht je benieuwd zijn naar de Mexicaanse/Tex-Mex keuken, laat je inspireren! ¡Buen provecho!

 

Producten

In ons assortiment vind je de volgende producten van Old El Paso:

De verschillende soorten tortillachips zijn op zichzelf natuurlijk al heerlijk als snack, maar je kunt er meer mee doen. Zo zijn de tortilla bowls perfect om te dippen in vers gemaakte guacamole of salsa. Je kunt ze ook vullen en als hapje serveren! Of maak bijvoorbeeld deze nacho's met kaas en vegetarische kip uit de oven, naar het recept van één van de medewerkers van Glutenvrijemarkt.com!

 

 

Recept: nacho's met kaas en vega 'kip' uit de oven

Ingrediënten

1,5 zak tortillachips (chili of original)
± 50 g geraspte jonge kaas
± 50 g geraspte oude kaas
1 bol mozzarella
1 pakje vegetarische kipstukjes of kipfilet
1 rode ui
3-4 bosuitjes

Let op: de hoeveelheden zijn een benadering! Je kunt zelf naar smaak en afhankelijk van de grootte van je ovenschaal meer of minder van alles gebruiken.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC
  2. Snijd ondertussen de rode ui in stukjes van ongeveer 2 cm groot
  3. Bak de vegetarische kipstukjes met wat zout en peper in wat olie in een koekenpan
  4. Doe de nacho's samen met de rode ui en geraspte kaas in een ovenschaal
  5. Verdeel de mozzarella en kipstukjes over de nacho's
  6. Snijd de lente-ui in stukjes
  7. Zet de nacho's 5-10 minuten in de oven, of tot de kaas bijna gesmolten is
  8. Strooi de lente-ui over de nacho's en zet nog 2-3 minuten in de oven, tot de kaas helemaal gesmolten is.
  9. Eet smakelijk!

 

De nacho's zijn heerlijk als borrelhap of als snack op de bank. Je kunt variëren met ingrediënten: voeg bijvoorbeeld ook eens tomaat, avocado en maïs toe! Zin in iets anders? Maak dan eens deze maïschips tostada!

 

De producten van Old El Paso proberen?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om de producten van Old El Paso te proberen? Je kunt ze nu bestellen in onze webshop!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter