• Lorem ipsum

NIEUW: Konjac producten van Slendier

27 Mei 2021
door Ria, Eva

Over Slendier:

Toe ze de producten en kwaliteiten van Konjac ontdekten, wou oprichtster Erica Hughes het van de daken schreeuwen! Hoewel dit niet meteen mogelijk was, nam ze ontslag en zette haar eigen bedrijf op in Australië, waar ze aan meer dan 20 landen haar producten introduceerde. 

Het bedrijf begon hun reis van wellness vanuit een plaats van vermoeidheid en frustratie. Ze waren het zat om moe te zijn en zich ziek te voelen met de banen die ze hadden en de tijd die ze kwijt waren aan vergaderingen en presentaties over vergeten kwesties. Ze besloten te kiezen om gelukkig te worden.

Ze onderzochten hoe de mens vroeger at en ontdekten zodoende konjac. Dit gewas heeft de wereld van Slendier veranderd en ze zijn ervan overtuigd dat hun producten ook de planeet kan helpen. Lees hier meer over konjac en haar bijzondere eigenschappen.

De Producten:

Deze spaghetti is hét koolhydraatarme pasta-alternatief waar je naar op zoek was! Het is nu mogelijk om gezinsfavorieten zoals spaghetti bolognese en carbonara te eten terwijl je toch een koolhydraatarm en glutenvrij dieet volgt. Houd het simpel of maak het extravagant - de keuze is aan jou!

Dit alles voor minder dan 11 calorieën en minder dan 1 gram koolhydraten.

 

 

De textuur lijkt zo op je gebruikelijke rijst dat zelfs de meest kieskeurige eter in de familie het verschil niet zal merken. Slendier Rice kan naast het avondeten ook de basis vormen van een aantal heerlijke ontbijt- en dessertgerechten. Deze konjac rijst vult net zo goed als 'gewone' rijst, maar bevat veel minder calorieën.

Dit alles voor minder dan 11 calorieën en minder dan 1 gram koolhydraten.

 

 

Slendier Konjac-noedels zijn een gezonde noedelkeuze. Door Slendier Konjac-noedels te gebruiken in je pho, laksa, soepen en andere gerechten, worden ze koolhydraatarm en caloriearm. Snel en gemakkelijk te bereiden, het enige wat je hoeft te doen is de noodles te weken en af te spoelen.

Dit alles voor minder dan 11 calorieën en minder dan 1 gram koolhydraten.

 

 

De Fettuccine is een platte noedel en het gebruik ervan betekent dat familiefavorieten zoals Fettuccine Alfredo, romige champignons & spinazie saus, koolhydraatarm kunnen zijn. Maak het zoals je wil en houd het veganistisch, glutenvrij en/of zuivelvrij!

Dit alles voor minder dan 11 calorieën en minder dan 1 gram koolhydraten.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter