28 Oct 2020

BFreez.nl: een nieuwe manier om je diepvriesartikelen te bestellen!

BFreez.nl

Begin oktober 2020 heeft Glutenvrijemarkt.com een nieuwe website gelanceerd: BFreez.nl. Via deze website bestel je makkelijker, sneller en efficiënter je glutenvrije diepvriesproducten. Bekijk hier BFreez.nl.

Voor het verzenden van deze diepvriesproducten is er een nieuwe (duurzame) vervoerder bij ons aangesloten: Trunkrs. Trunkrs streeft ernaar om de eerste 100% elektrisch bezorgende vervoerder in Nederland te worden. Met de handige avondbezorging tussen 17:00 en 22:00 is de kans het grootst dat de afleverpoging succesvol is. En het mooie is: je kunt zelf een bezorgmoment kiezen! Als je bestelling verwerkt is, ontvang je een mail met daarin een link om de tijd te selecteren die jou uitkomt. 

Mocht je toch niet thuis zijn tijdens de bezorging, dan wordt je pakket in de diepvries van Trunkrs bewaard tot het volgende bezorgmoment.

Om de lancering voor onze website te vieren, hebben we een speciale code voor gratis verzending t.w.v. €5,95. *

De code voor gratis verzending bij BFreez.nl is: welkombijbfreez

Wat gebeurt er met de diepvriesproducten op Glutenvrijemarkt.com?

Helaas kun je geen glutenvrije diepvriesproducten meer via Glutenvrijemarkt.com bestellen. Sinds deze week kan dat alleen nog maar via BFreez.nl. We verwachten uiteraard wel dat iedereen blij wordt van de voordelen die verzending via Trunkrs met zich meebrengt.

Diepvriesproducten bestellen vanuit België

We zijn helaas genoodzaakt tijdelijk te stoppen met het verzenden van diepvriesproducten naar België. Bij het verzenden van deze producten met PostNL gaat er vaak iets mis. Door de corona crisis heeft PostNL het veel drukker gekregen en zijn pakketten soms langer onderweg. Wij merken dit vooral met zendingen naar België. De diepvriesproducten zijn dan ontdooid en niet meer geschikt voor consumptie, waardoor wij de pakketten opnieuw moeten versturen, met dezelfde risico’s. Dit loopt qua kosten enorm op en is daardoor niet rendabel en extra milieubelastend.

Wij willen natuurlijk graag dat ons volledige assortiment ook beschikbaar blijft voor onze Belgische klanten. Gelukkig gaat Trunkrs vanaf februari 2021 ook diepvriespakketten leveren in België. Vanaf dan kan ook iedereen in België dus bestellen bij BFreez.nl!

Woon je in België en wil je écht heel graag de komende maanden diepvriesartikelen bij ons bestellen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We kunnen de producten in dat geval nog wel verzenden, maar dit is dan geheel op eigen risico.

 

*Deze code is geldig tot en met 30 november 2020 bij bestellingen bij BFreez.nl.

Reacties
Hoi Laura,

Bedankt voor je vraag.
Helaas bezorgd Trunkrs (nog) niet op de Waddeneilanden.
Eva - 06 Nov 2020 - 14:13
Wordt er ook verzonden naar de Waddeneilanden?
Laura - 03 Nov 2020 - 19:10
Laat een reactie achter