• Lorem ipsum

Nieuw! Glutenvrij bier van Green's

18 Dec 2018
door Stijn Derks

 

Glutenvrij bier dat in de smaak valt

Een ruimer assortiment aan glutenvrij bier is fijn, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat kiezen lastiger wordt. En zeg nou zelf, het zou toch zonde zijn als je een biertje koopt wat niet zo lekker blijkt te zijn als je had verwacht? Hier hoef je bij ons niet bang voor te zijn! Op Glutenvrijemarkt.com vind je namelijk enkel glutenvrij bier wat echt een aanvulling vormt op het assortiment, met soorten die zeker weten in de smaak vallen. 

Hoe we hiervoor zorgen? Door constant op zoek te gaan naar het lekkerste glutenvrij wat ons en jou verrast en ons assortiment vernieuwd en uitbreid.

 

Glutenvrijemarkt.com | Greens aleDe nieuwste aanwinst: het bier van Green's

Het meest recente resultaat van deze zoektocht is het bier van Green’s! Lees snel verder waarom we juist dit bier aan het assortiment hebben toegevoegd. 

 

 

 

Green’s is een Belgisch merk met 10 verschillende soorten Engels bier, waarvan er 5 gemaakt zijn van uitsluitend glutenvrije granen. De andere 5 zijn glutenvrij gemaakt tijdens het brouwproces. Het bier is ontwikkeld door Derek Green die zelf een lekker glutenvrij biertje miste. Dit was al in 1988, toen glutenvrij eten nog helemaal niet zo toegankelijk was. Het ontwikkelen van het bier ging dan ook niet geheel zonder slag of stoot, want in eerste geloofden brouwerijen niet in het idee. Na jaren doorzetten en een samenwerking met een Belgische professor, ontstond in 2004 dan toch de eerste Green's biersoort! Het assortiment is nu met succes uitgebreid. 

De volgende smaken vind je in ons assortiment:

Al deze soorten bier van Green’s zijn door ons team geproefd en getest en waar smaken verschillen was het eindoordeel toch razend positief! Alle verschillende soorten bier scoorden uiteindelijk een dikke voldoende en vooral de Grand India Pale Ale, Tripel Ale en Gold Dry – Hopped Lager haalden een hele hoge score. Niet alleen ons team is erg enthousiast over het bier van Green’s, ook op verschillende biervergelijkingsites behalen de verschillende soorten bier steevast hoge scores!

 

Glutenvrijemarkt.com  | Greens BierBen je benieuwd naar het bier van Green's?

Alle verschillende soorten bier van Green’s zijn zowel per stuk, als per 6 verkrijgbaar. Als je 6 biertjes bestelt, geniet je van een staffelkorting van 10%!

 

 

 

Bekijk hier het gehele assortiment en ontdek welk Green’s biertje jouw favoriet is!

 

Reacties
Jaap Dreuning
29 Sep 2019
Heerlijk bier van Green. Ik heb er verschillende mogen proberen en ze zijn allemaal zeer smaakvol. Een aanwinst!
Laat een reactie achter