• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Er komt meer bekendheid over de klachten die gluten kunnen veroorzaken en glutenvrij eten is dan de oplossing. Steeds meer mensen zijn dan ook op zoek naar alternatieven voor producten met gluten. Als je overstapt op een glutenvrij dieet kom je voor heel wat vragen te staan: wat kan je wel eten en wat niet, maar ook; waar koop je je producten? Gelukkig biedt Glutenvrijemarkt.com de oplossing! In onze glutenvrije webshop vind je namelijk alles wat je nodig hebt, onder één dak.

Glutenvrijemarkt.com is de grootste glutenvrije webshop van Nederland met het grootste en meest gevarieerde assortiment glutenvrije producten. Het assortiment van Glutenvrijemarkt.com telt namelijk ruim 2000 verschillende glutenvrije producten. Onze klanten kunnen al sinds 2004 bij ons terecht voor o.a. glutenvrij brood, glutenvrije broodmixen en glutenvrij meel.

Het assortiment glutenvrije producten in onze webshop

 

Gelukkig voor iedereen die glutenvrij eet, worden er steeds meer, maar ook lekkerdere en gezondere glutenvrije producten geproduceerd. Wij zoeken constant naar de beste producten om aan onze klanten aan te bieden. De samenstelling van het assortiment glutenvrije producten en de selectie van nieuwe glutenvrije producten vindt door onze collega’s met zorg plaats. Door onze 20 jaar lange ervaring in de branche, de feedback van onze klanten en de expertise en kennis van onze medewerkers over coeliakie en gluten intolerantie ben je altijd verzekerd van glutenvrije producten van top kwaliteit. In onze webshop vind je producten voor ieder moment van de dag: ontbijt, lunch, diner, maar we hebben ook heerlijke tussendoortjes. Daarbij is een groot gedeelte van ons assortiment zelfs biologisch. Het assortiment glutenvrije producten van Glutenvrijemarkt.com is onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën:

  • Glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrij meel, glutenvrij brood en glutenvrij broodbeleg
  • Glutenvrije dranken, zoals glutenvrij bier en zuivelvervangers
  • Glutenvrije diepvriesproducten, zoals heerlijke glutenvrije frikandellen en glutenvrije pizza’s
  • Nieuwe glutenvrije producten in het assortiment • Glutenvrije producten in de aanbiedingen

Heb je ideeën of suggesties voor glutenvrije producten omdat we deze wel of niet hebben in ons assortiment, laat ons dat dan weten via ons contactformulier. Wil je een keer kennismaken met de producten en onze webwinkel? Kom dan een keer langs op een van onze glutenvrije markten, die wij door het jaar heen organiseren. Hier heb je de kans om al je vragen te stellen en glutenvrije producten te proeven. Houd onze digitale nieuwsbrief of onze blogpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende evenementen die wij organiseren.

Lees meer
Glutenvrij brood kopen of toch maar zelf bakken?!
Glutenvrij brood kopen of bakken? Wat is beter? Wat zijn de voor- en nadelen? Wil je weten wat er in je brood zit, is de prijs belangrijk of is gemak voor jou het belangrijkste? In ieder geval is smaak natuurlijk van belang. Gastblogger Marleen, van Smaakvol Glutenvrij, vertelt jou over haar bevindingen op gebied van brood kopen en bakken. Lees verder!
Lees meer
Is kaas glutenvrij?
Kaas is een belangrijk symbool van de Nederlandse cultuur. Tegenwoordig worden er in Nederland door de zuivelfabrieken honderden miljoenen ton kaas per jaar geproduceerd en geëxporteerd. Ook Hollanders zelf zijn nog steeds gek op kaas en eten circa 15 kilo kaas per persoon per jaar. We eten kaas op verjaardag of een zakenfeest, maar we eten het ook gewoon op brood of natuurlijk over de macaroni. Kaas is niet meer weg te denken uit onze eetcultuur, maar is kaas ook glutenvrij?
Lees meer
Glutenvrij eten in Hilversum: 9 locaties!
Glutenvrij eten in Hilversum: het kan! Ben jij op zoek naar een glutenvrij restaurant in 'de mediastad' Hilversum? Op de volgende locaties kan jij lekker glutenvrij genieten na een dagje winkelen!
Lees meer
Recept: glutenvrije gevulde pastaschelpen uit de oven
Heb jij de de glutenvrije grote pastaschelpen van Farabella al uitgeprobeerd? Ze zijn perfect als je eens wat anders wil doen met je pasta. Vul ze met je favoriete vulling en stop ze in de oven. De creatieve Lotte bedacht een heerlijk recept met deze pastaschelpen. Dit recept is zowel glutenvrij als lactosevrij. Lees snel verder!
Lees meer
Glutenvrij brood van Huttwiler nu verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!
YES! Ons assortiment is weer een fantastisch merk rijker! Met Huttwiller heb je nu nog meer keuze in lekkere glutenvrije broodjes. Eerst even een introductieverhaaltje over de oorsprong van Huttwiler.
Lees meer
De Grootste Glutenvrije Markt van het jaar: 2 juni 2018 op de Rijneke Boulevard!
Zoals je inmiddels van ons gewend bent, organiseren wij een aantal keer per jaar een glutenvrije markt. Vorige jaar pakten we het groots aan met het Glutenvrije Lente Festival. Dit jaar slaan wij de handen ineen met de Rijneke Boulevard en organiseren we de Grootste Glutenvrije Markt van het jaar! Lees hier meer informatie!
Lees meer
Koningsdag 2018: let op de wijziging in bezorging en bestellen vers brood
Koningsdag 2018 staat weer voor de deur en dit jaar valt deze op vrijdag. Voor velen betekent dit een lekker lang weekend! Nu nog hopen op mooi weer en het weekend kan niet meer stuk. Let wel even extra op: de bezorging van bestellingen uit webshop zijn rond deze dag gewijzigd. Ook slaan we een weekje over met vers brood van Marjan's Bakery. Lees hier even meer.
Lees meer
De Nederlandse Coeliakiedag 2018: Glutenvrijemarkt.com is er weer bij!
Op zaterdag 14 april is het tijd voor de Nederlandse Coeliakiedag 2018, wat zal plaatsvinden in het Van der Valk hotel in Vianen. Dit evenement wordt elk jaar georganiseerd door de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Ook wij van Glutenvrijemarkt.com zijn weer aanwezig op deze dag! Kom jij ook gezellig langs?
Lees meer
Wat je moet weten over onze nieuwe nieuwsbrieven
Twee maal per week verzenden wij een nieuwsbrief met daarin kortingsacties, nieuwsberichten, aankondiging van nieuwe producten en glutenvrije markten, recepten en inspiratie. Wij gaan dat nu iets anders doen. Lees hier wat er verandert.
Lees meer
Opgelet! Wij stoppen met spaarpunten: wat betekent dit voor jou?
Zoals je weet zijn wij altijd bezig onze website, service en ons assortiment te verbeteren. Concreet betekent dit op korte termijn dat we overstappen op een nieuwe website met nieuwe mogelijkheden. Hierover vertellen we je later meer. Het gevolg is alleen dat op de nieuwe website het niet mogelijk is spaarpunten te sparen en inwisselen. Super jammer natuurlijk, maar we hebben ook goed nieuws! Lees verder!
Lees meer

Bekijk alles

Bekijk alles