• Lorem ipsum

Soepstengels

Schär Grissini (soepstengels)
Schär
Grissini (soepstengels)
Klassiek Italiaanse, glutenvrije soepstengels van Schär. Lekker bij soep of als tussendoortje. De soepstengels zijn naast glutenvrij ook lactosevrij.
€3,99
Schnitzer Grissini Sesam (mini soepstengels) Biologisch
Schnitzer
Grissini Sesam (mini soepstengels) Biologisch
Glutenvrije mini soepstengels met sesam van Schnitzer. Lekker bij de soep, maar ook gewoon als tussendoortje.
€2,99
Schnitzer Grissini Tomaat (mini soepstengels) Biologisch
Schnitzer
Grissini Tomaat (mini soepstengels) Biologisch
Heerlijke biologische mini soepstengels met tomaat van Schnitzer. Lekker bij de soep, maar ook lekker als tussendoortje.
€2,89
Damhert Zoute Stokjes 95 gram
Damhert
Zoute Stokjes 95 gram
Deze zoute sticks van Damhert zijn zowel gluten- als lactosevrij en zijn heerlijk bij de borrel!
€2,59
Schnitzer Grissini Kaas (mini soepstengels) Biologisch
Schnitzer
Grissini Kaas (mini soepstengels) Biologisch
Kleine soepstengels van Schnitzer met een lekkere kaassmaak. Doop ze in de soep, eet ze met een heerlijke dip of lekker om als snack te eten!
€2,99
Damhert Grissini Mini Soepstengels
Damhert
Grissini Mini Soepstengels
De vegan gluten-en lactosevrije mini grissini, ideaal als snack voor onderweg, aperitief en bij de soep.
€3,15
Soepstengels

Bij een soepje horen nu eenmaal soepstengels, dat is altijd al geweest en dat zal altijd zo blijven. Knapperig en ideaal om in de soep te dopen en te smullen. Daarnaast zijn onze glutenvrije soepstengels perfect om net even dat laatste beetje uit jouw soepkom te halen. Geen fan van soep? Dan garanderen wij je dat het ook lekker is als tussendoortje. Glutenvrije soepstengels wil je niet missen in de voorraadkast, dus bestel ze snel!

 

Welke merken glutenvrije soepstengels zijn er?

Glutenvrijemarkt.com heeft wel vier verschillende merken soepstengels van verschillende soorten melen. Zo hebben wij soepstengels van:

 

  • Procelli
  • Riso scotti
  • Amisa
  • Schär

 

Welke melen gebruiken onze merken?

Wij kijken er goed op toe dat onze merken altijd gecertificeerde glutenvrije producten aanleveren, zodat jij zeker weet dat je met coeliakie of een glutensensitiviteit veilig kan eten. Dat geldt ook voor de glutenvrije soepstengels en onze glutenvrije croutons. De glutenvrije soepstengels die wij verkopen worden met verschillende melen gemaakt. Zo gebruikt Procelli maiszetmeel en rijstzetmeel. Riso Scotti verwerkt alleen rijstmeel in haar soepstengels en Amisa mengt rijstmeel en maïsmeel voor goede kwaliteit.

 

Hoe snel kan ik glutenvrije soepstengels in huis hebben?

Al een heerlijk recept klaar liggen voor soep maar geen glutenvrije soepstengels in huis? Geen probleem! Als je voor 16:00 uur in de middag bij ons besteld zijn de glutenvrije soepstengels de volgende dag bij jou in huis. Dus pak die ingrediënten maar alvast uit de kast en geniet morgen al van je soep met soepstengels! Mocht je geen zin hebben om zelf soep te maken, kijk dan snel bij onze heerlijke glutenvrije kant-en-klare soepen. Ideaal na een dagje hard werken.

 

Wist je dit al over soepstengels?

Soepstengels hebben verschillende benamingen, zo worden ze ook wel broodstengels of grissini genoemd. En wist je trouwens dat soepstengels officieel uit Italië komen? Wij bedanken een bakker uit 1679 in Lanzo Torinese voor de uitvinding van dit lekkernij.