• Lorem ipsum

Dubbel

Slaapmutske Dubbel Bier 7,4% 33cl
Slaapmutske
Dubbel Bier 7,4% 33cl
Van de brouwerij Slaapmutske uit België is dit een glutenvrij dubbel bier. Het is een ambachtelijk gebrouwen bier van hoge gisting met hergisting op de fles. De gluten zijn enzymatisch uit het bier gehaald tijdens de lagering. Het bier heeft een alcoholpe
€2,99
Brouwerij Klein Duimpje Dubbel Bok Bier 8,5% 33cl
Brouwerij Klein Duimpje
Dubbel Bok Bier 8,5% 33cl
Glutenvrij Dubbel Bok bier van Brouwerij Klein Duimpje. Dit ambachtelijke bier uit de Bollenstreek is een krachtig, zwaar herfstbier en daarmee perfect voor het najaar.
€2,99
JAS Bieren Jas7 Dubbel 7% 33cl
JAS Bieren
Jas7 Dubbel 7% 33cl
Glutenvrij dubbel bier van JAS Bieren. Dit flesje heeft roodbruin bier met een smaak van licht zoete chocolade, karamel en rozijnen met een lichte bitterheid en een aangename kruidige afdronk.
€2,49
Slaapmutske Kerst Bier 7,4% 33cl
Slaapmutske
Kerst Bier 7,4% 33cl
Het Christmas Slaapmutske word speciaal in de winter gebrouwen, is dubbel gemout met een zachte smaak. Het bier is deglutenized (van gluten ontdaan).
€2,39
Dubbel

Waarom heet een dubbelbiertje eigenlijk een dubbelbiertje? Wat zijn de verschillen met een enkel biertje? De naam dubbelbier komt van dat er meer mout wordt gebruikt dan in een enkel biertje, maar de naam komt eigenlijk van dat ze vroeger op het biervat twee kruisjes zetten omdat ze niet konden lezen en zo aangaven dat het bier zwaarder was. Dubbelbier bevat dus meer alcohol dan enkel bier, namelijk 6 tot 7,5%. Ook is dubbelbier bovengistend bier.

De smaak van dubbelbier is een beetje zoet en niet bitter zoals veel enkel bier. Dat komt omdat er meer granen zijn gebruikt. Het bier heeft vaak ook een beetje een karamelachtige smaak. De kleur van het bier is ook herkenbaar, het heeft namelijk een donkerblonde tot donkerbruine kleur. 

Ook is ons dubbelbier allemaal glutenvrij en alle andere bieren die we verkopen zijn ook allemaal glutenvrij. Ook hebben we heerlijke chips & zoutjes die perfect zijn bij de borrel met een biertje.

Verschillende bieren

We hebben naast dubbelbier nog allemaal andere glutenvrije bieren:

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

We hebben bij Glutenvrijemarkt.com een groot aanbod aan glutenvrije bieren, zo kan je dus allemaal bieren uitproberen en zo je favorieten ontdekken. Ook hebben we nog veel meer andere glutenvrije producten die je kan ontdekken op de site. Het bestellen op de site is eenvoudig en gaat ook nog eens snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Woon je in de buurt van Leiderdorp of kom je er toevallig langs? Dan kan je je bestelling altijd op komen halen. Zo kan je nog sneller van al je glutenvrije producten gaan genieten.