• Lorem ipsum

Verse Donuts

I am glutenfree Donuts Poedersuiker 2 stuks
I am glutenfree
Donuts Poedersuiker 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts met suiker gepoederd. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€3,99
I am glutenfree Chocolade Donuts met Sprinkels 2 stuks
I am glutenfree
Chocolade Donuts met Sprinkels 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts met chocolade coating en sprinkles. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€3,99
I am glutenfree Kaneel Donuts 2 stuks
I am glutenfree
Kaneel Donuts 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts, gerold in de kaneelsuiker. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€3,99
I am glutenfree Karamel Zeezout Donuts 2 stuks
I am glutenfree
Karamel Zeezout Donuts 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts met gezouten karamel coating. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€3,99
I am glutenfree Donuts Sorrisi 2 stuks
I am glutenfree
Donuts Sorrisi 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts met witte chocolade coating en Sorrisi koekjes. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€4,99
I am glutenfree Donuts Choco Break 2 stuks
I am glutenfree
Donuts Choco Break 2 stuks
Heerlijke glutenvrije donuts met chocolade coating en twin bars. Deze donuts zijn net als de klassieke donuts, maar dan in de oven gebakken en dus minder vet. Verantwoord genieten!
€4,99