• Lorem ipsum

Koffie

Simon Lévelt Snelfiltermaling Forte Biologisch 500g
Simon Lévelt
Snelfiltermaling Forte Biologisch 500g
De Forte snelfiltermaling is een krachtige melange van arabica- en robustabonen. Deze koffie komt van de plantages in Latijns-Amerika en Afrika. Bij Simon Lévelt worden de bonen op ambachtelijke wijze gemelangeerd en gebrand. Dat proef je!
€13,50
Simon Lévelt Snelfilterkoffie Forte Biologisch 250g
Simon Lévelt
Snelfilterkoffie Forte Biologisch 250g
De filterkoffie van Simon Lévelt is een heerlijke melange van de beste arabica en robustabonen. Deze koffie komt van plantages in Latijns-Amerika en Afrika. De bonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, en dat proef je!
€7,39
Simon Lévelt Snelfiltermaling Dolce Biologisch 250g
Simon Lévelt
Snelfiltermaling Dolce Biologisch 250g
Deze glutenvrije Dolce is gemaakt van ambachtelijk gebrande arabicabonen uit Zuid-Amerika, en dat proef je. De volle smaak van Dolce doet niet onder voor enige andere koffie!
€7,69
Simon Lévelt Snelfiltermaling Senza Biologisch 250g
Simon Lévelt
Snelfiltermaling Senza Biologisch 250g
Deze cafeïnevrije en geurige glutenvrije snelfilterkoffie heeft een heerlijke en volle smaak gekregen doordat het op ambachtelijke wijze gebrand is, dat proef je echt terug!
€8,39
Simon Lévelt Snelfiltermaling Ethiopië Biologisch 250g
Simon Lévelt
Snelfiltermaling Ethiopië Biologisch 250g
De Ethiopië is een heerlijke glutenvrije melange van arabicabonen, met chocolade- en kaneeltonen en een hint van rood fruit. Bij Simon Lévelt worden de bonen op ambachtelijke wijze gebrand, en dat proef je!
€8,19
Simon Lévelt Oploskoffie 100% Arabica Biologisch 100g
Simon Lévelt
Oploskoffie 100% Arabica Biologisch 100g
Deze oploskoffie van Simon Lévelt is heerlijk zacht van smaak en heeft een rijk aroma, gemaakt van arabica bonen.
€9,49
Simon Lévelt Snelfiltermaling Peru Biologisch 250g
Simon Lévelt
Snelfiltermaling Peru Biologisch 250g
De peru is een heerlijke biologische en glutenvrije melange van arabicabonen met een verfrissende aroma van rode bessen en cacao. Bij Simon Lévelt wordt de koffie op ambachtelijke wijze gebrand en gemelangeerd, en dat proef je!
€8,19
Simon Lévelt Koffiebonen Dark Roast Espresso Biologisch 500g
Simon Lévelt
Koffiebonen Dark Roast Espresso Biologisch 500g
Een biologische en glutenvrije dark roast espresso melange van arabica en robusta bonen. Bij Simon Lévelt worden de bonen op ambachtelijke wijze gebrand en gemelangeerd, en dat proef je!
€14,95
Simon Lévelt Koffiebonen Extra Dark Biologisch 1000g
Simon Lévelt
Koffiebonen Extra Dark Biologisch 1000g
Deze krachtige melange van arabica en robustabonen geven de Extra Dark Roast de kick die je ervan verwacht. Bij Simon Lévelt worden de bonen op ambachtelijke wijze gebrand en gemelangeerd, en dat proef je terug!
€26,50
Simon Lévelt Koffiebonen Medium Roast Biologisch 1000g
Simon Lévelt
Koffiebonen Medium Roast Biologisch 1000g
Deze glutenvrije biologische koffie is perfect voor elk moment van de dag. Op ambachtelijke wijze gebrand en gemelangeerd.
€26,50
Simon Lévelt Snelfilterkoffie Forte Biologisch 1000g
Simon Lévelt
Snelfilterkoffie Forte Biologisch 1000g
De filterkoffie van Simon Lévelt is een heerlijke melange van de beste arabica en robustabonen. Deze koffie komt van plantages in Latijns-Amerika en Afrika. De bonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, en dat proef je!
€24,50
Simon Lévelt Koffiebonen Extra Dark Roast Espresso Biologisch 500g
Simon Lévelt
Koffiebonen Extra Dark Roast Espresso Biologisch 500g
Een heerlijke melange van biologische arabica en robusta bonen. Ambachtelijk gebrand en gemelangeerd
€14,95
Simon Lévelt Koffiepads Forte Biologisch 36st
Simon Lévelt
Koffiepads Forte Biologisch 36st
De koffiepads van Simon Lévelt is een heerlijke melange van de beste arabica en robustabonen. Deze koffie komt van plantages in Latijns-Amerika en Afrika. De bonen worden op ambachtelijke wijze gebrand, en dat proef je!
€9,99
Simon Lévelt Oploskoffie Senza Cafeïnevrij Biologisch 100g
Simon Lévelt
Oploskoffie Senza Cafeïnevrij Biologisch 100g
Deze biologische cafeïnevrije oploskoffie heeft een heerlijk zachte smaak van arabicabonen die op milieuvriendelijke wijze is gedecafeïneerd. Geschikt voor circa 50 kopjes koffie.
€10,50
Simon Lévelt Koffiebonen Medium Roast Espresso Biologisch 500g
Simon Lévelt
Koffiebonen Medium Roast Espresso Biologisch 500g
Een heerlijke biologische melange van Arabica en Robusta bonen. Geschikt voor elk moment van de dag.
€14,95
Simon Lévelt Koffiebonen Dark Roast Biologisch 1000g
Simon Lévelt
Koffiebonen Dark Roast Biologisch 1000g
Een donkere en intense melange van arabica- en robustabonen. Ambachtelijk gebrand en gemelangeerd.
€26,50
Koffie

Het is ochtend en je moet erg vroeg opstaan en het lukt maar niet goed om echt wakker te worden. Wat kan je daar dan tegen doen? Neem een heerlijk kopje koffie! Moet je in de avond nog studeren terwijl je moe bent of heb je nog een lange autorit voor de boeg? Ook dan is een kopje koffie perfect, je wordt er namelijk meer wakker van en je bent geconcentreerder. 

Merken

De merken koffie die wij bij Glutenvrijemarkt.com verkopen zijn:

Waarom koffie drinken? 

Het drinken van een kopje koffie zorgt ervoor dat je meer wakker wordt. Koffie bevat namelijk cafeïne. Cafeïne wordt opgenomen in het bloed en gaat via die weg naar de hersenen. In de hersenen worden remmende neurotransmitters geblokt en daardoor wordt je dus meer wakker. Ook zorgt de cafeïne ervoor dat je meer alert en geconcentreerd blijft. Koffie bevat ook essentiële voedingsstoffen, koffie zit vol met vitamines e mineralen die je dagelijks nodig hebt om gezond te blijven. Koffie bevat antioxidanten wat ook weer goed is voor de gezondheid. Daarbij komt ook nog dat de antioxidanten je cholesterol kan verbeteren.

Koffie bevat weinig calorieën waardoor je dus niet zo veel zal aankomen als je koffie drinkt, dit geldt wel alleen voor een kopje zwarte koffie. Het toevoegen van suiker of melk of iets dergelijks zorgt er weer voor dat er in een kopje koffie weer meer calorieën zitten. Het drinken van koffie zorgt er bovendien ook voor dat je stofwisseling gestimuleerd wordt waardoor je dus meer vet zal verbranden en dus ook kan afvallen. Heb je nou last van constipatie? Drink dan juist een kopje koffie. Koffie stimuleert namelijk de stoelgang om weer normaal te gaan werken. Ook zorgt het drinken van koffie ervoor dat de kans op hart- en vaatziekten wordt verkleind. 

Koffie heeft dus allemaal voordelen. Wel is het belangrijk om te onthouden dat het alleen voordelen heeft als je het met mate drinkt. Als gezonde volwassene kan je ongeveer 4 kopjes koffie per dag drinken. 

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com?

Maar waarom zou je dan bestellen bij Glutenvrijemarkt.com? We hebben op onze site een groot assortiment met verschillende soorten producten. Je kan dus voor elke gelegenheid de bijpassende producten vinden. Het bestellen is eenvoudig en gaat snel. Als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst wordt het de volgende dag al thuis bezorgd. Als je de producten dus snel nodig hebt is dat perfect!